Triple P

Zakelijke Telefonie

Altijd en overal bereikbaar voor medewerkers en klanten.

Mede door de impact van de pandemie op de samenleving is de mate van bereikbaarheid van bedrijven drastisch veranderd. Waar bedrijven voorheen bereikbaar waren op een hoofdnummer, zien we een verschuiving naar meer één-op-één contact. Steeds meer mensen werken weer regelmatig op kantoor, maar het verlangen naar vrijheid en flexibiliteit blijft. Werken op kantoor, thuis od via een mobiele device op een locatie naar wens. Om hierin te voorzien leveren wij zakelijke telefonie-oplossingen die aansluiten op de wensen van u en uw medewerkers. Walt wilt u nog meer?

Laat u adviseren

Onze zakelijke telefonie-oplossingen zijn in verschillende abonnementsvormen af te nemen. Hierdoor bent u flexibel in het aantal te combineren en te gebruiken functionaliteiten. Een aantal functionaliteiten mogen niet ontbreken als u optimaal bereikbaar wilt zijn als organisatie of als individu. Onze oplossingen zijn beschikbaar vanuit de cloud, ons datacenter, on-premise (bij u op locatie of in uw datacenter) of hybride (een combinatie van de genoemde mogelijkheden). Daarnaast behoort een pay-per-use model met optimale flexibiliteit ook tot de mogelijkheden.

  • Bereikbaar waar en wanneer u dat wilt. Thuis, op kantoor of onderweg.
  • Bereikbaar op uw eigen vaste telefoonnummer.
  • Bellen vanaf uw IT-werkplek.
  • Werken vanuit de cloud (private of shared).
  • Inzet van mobiele nummers (SIM).
  • Inzicht in de beschikbaarheid (presence) van uw collega's.
  • Interne chatmogelijkheden.
  • Volledige integratie met draadloze oplossingen zoals DECT of VoWIFI.
Voordelen
Optimale bereikbaarheid (altijd online)

 

Nummerbehoud

 

Lagere kosten

 

Geen aansluitkosten

 

Profiteren van acties

 

Schaalbaar en flexibel

 

Triple P Zakelijke Telefonie powered by
Onze aanpak
1. Inventarisatie
2. Advies
3. Validatie
4. Planning
5. Implementatie
6. Gebruik

Samen naar een veilige digitale wereld
Onze bereikbaarheidsoplossingen functioneren niet zonder een connectiviteitsdienst zoals SIP Trunk, Internet, SD-WAN, IP-VPN en 4G/5G internet. Om cyberaanvallen te voorkomen moeten connectiviteitsdiensten veilig ingericht zijn. In samenwerking met Digital Investigation (a Triple P company) bieden we de mogelijkheid om IP Endpoint Management af te nemen. Ook kunnen wij uw ICT-omgeving optimaal beveiligen met één van onze andere securitydiensten zoals SIEM, SOC, Vulnerability Management en Network Security Monitoring.

Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust zelf contact met ons op of laat uw gegevens achter. Één van onze specialisten voorziet u graag vrijblijvend van meer informatie.

sales@triple-p.nl

+31 (0)88 033 2500