Triple P

Werken bij Triple P

Dat wil toch iedereen?

Niet alleen het schitterende uitzicht vanaf de tiende en elfde verdieping van de KCN Tower in Nieuwegein belooft veel goeds, maar ook onze werkomgeving met tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een hechte en informele organisatie biedt perspectief. Denk je in oplossingen, kunnen onze partners bij jou terecht voor hun ICT vraagstukken en wil je een bijdrage leveren aan een veiligere digitale wereld? Dan is werken bij Triple P écht iets voor jou!

Vacatures

Accountmanager New Business

Beschik jij over een commerciële instelling, ben je resultaatgericht en genereer jij gemakkelijk new business? Lees dan verder!

 Lees meer

Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Volg je een mbo- of hbo studie Marketing en Communicatie of een soortgelijke opleiding en ben je op zoek naar een leuke meewerkstage? Lees dan vooral verder!

 Lees meer

Stagiair(e) Grafische Vormgeving

Volg je een mbo- of hbo studie Grafische Vormgeving of een soortgelijke opleiding en ben je op zoek naar een leuke meewerkstage? Lees dan vooral verder!

 Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw droomvacature er niet tussen, maar heb je besloten voor Triple P te willen werken? Talent is altijd welkom. Zo zoeken we geregeld Solution Owners, Projectmanagers, IT-architecten en Sales Professionals. Een nee heb je, een ja kun je krijgen.

 Lees meer

Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG)

Triple P Nederland B.V. bewaart jouw gegevens om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wij vinden jouw privacy en het zorgvuldig behandelen van jouw persoonlijke informatie belangrijk. Jouw gegevens worden zorgvuldig en veilig behandeld conform ISO 27001 en de AVG. Na de afhandeling van het sollicitatieproces worden jouw gegevens na uiterlijk drie maanden verwijderd. Indien je bezwaar hebt tegen het gebruik en tijdelijk opslaan van jouw gegevens kun je een e-mail sturen naar HR via hrm@triple-p.nl.

Blogs.