Triple P

Werken bij Triple P. Dat wil toch iedereen?

Een mooi uitzicht. Dat bieden wij jou als medewerker van Triple P. Niet alleen het mooie uitzicht vanaf de tiende en elfde verdieping van de KCN Tower in Nieuwegein, maar ook een mooi uitzicht op een werkomgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een hecht en informeel team.

Wij leveren moderne technieken voor de werkomgeving van nu. Dat doen we niet sinds gisteren, maar al ruim dertig jaar. We helpen partners in verschillende sectoren met innovatieve oplossingen. Triple P is in 1989 opgericht door gedreven ICT-professionals en sindsdien zijn we gegroeid en hebben we al veel partners ontzorgd en geholpen. Ons motto? People Perform best as Partners. Triple P.

Denk jij in oplossingen, stel jij de klant centraal op het gebied van ICT-infrastructuur én wil je een bijdrage leveren aan een veiligere digitale wereld? Dan is werken bij Triple P écht iets voor jou!

Openstaande vacatures

Man werkt in cafe
DevOps engineer networking
Lees meer
Accountmanager
Projectmanager
Lees meer
New business accountmanager
Lees meer
Open sollicitatie
Lees meer

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Om je sollicitatie in behandeling te nemen bewaart Triple P Nederland BV jouw gegevens. Wij vinden jouw privacy en het zorgvuldig behandelen van jouw persoonlijke informatie essentieel. Jouw gegevens worden zorgvuldig en veilig behandeld conform ISO 27001 en de AVG. Na de afhandeling van je sollicitatie wordt jouw CV en gegevens na uiterlijk 3 maanden verwijderd. Indien je bezwaar hebt tegen het gebruik en tijdelijk opslaan van jouw gegevens kan je een mail sturen aan HR via hrm@triple-p.nl.