Triple P

Werken bij Triple P.

Dat wil toch iedereen?

Niet alleen het schitterende uitzicht vanaf de tiende en elfde verdieping van de KCN Tower in Nieuwegein belooft veel goeds, maar ook onze werkomgeving met tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een hechte en informele organisatie biedt perspectief.

Denk je in oplossingen, kunnen onze partners bij jou terecht voor hun ICT vraagstukken en wil je een bijdrage leveren aan een veiligere digitale wereld? Dan is werken bij Triple P écht iets voor jou!

Vacatures.

Accountmanager New Business

Genereer jij gemakkelijk new business, beschik je over een goede dosis resultaatgerichtheid en denk je in oplossingen? Solliciteer dan nu.

 Lees meer

Senior Projectmanager

Ben jij graag de spil in het web binnen een uitgebreid portfolio van projecten van verschillende omvang en complexiteit, ben je resultaat- en oplossingsgericht én stressbestendig? Solliciteer dan nu.

 Lees meer

Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Volg je een hbo studie Marketing en Communicatie of een soortgelijke opleiding, heb je een passie voor (online) marketing en ben je op zoek naar een leuke meewerkstage? Solliciteer dan nu.

 Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw droomvacature er niet tussen maar je hebt besloten om bij Triple P te willen werken? Ondanks dat er niet altijd een vacature openstaat, is talent altijd welkom. Zo zoeken we geregeld Solution Owners, (senior) Projectmanagers, IT-architecten en Sales Professionals.

 Lees meer

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Om je sollicitatie in behandeling te nemen bewaart Triple P Nederland BV jouw gegevens. Wij vinden jouw privacy en het zorgvuldig behandelen van jouw persoonlijke informatie essentieel. Jouw gegevens worden zorgvuldig en veilig behandeld conform ISO 27001 en de AVG. Na de afhandeling van je sollicitatie wordt jouw CV en gegevens na uiterlijk 3 maanden verwijderd. Indien je bezwaar hebt tegen het gebruik en tijdelijk opslaan van jouw gegevens kan je een mail sturen aan HR via hrm@triple-p.nl.

Blogs.