Triple P

Werken bij Triple P

Triple P is landelijk actief in de ICT-sector. Onze visie is dat ICT te allen tijden in dienst moet staan van bedrijven, medewerkers en klanten en niet andersom. Het is onze missie om bedrijven beter samen te laten werken en te communiceren met veilige en toekomstbestendige oplossingen.

Dat doen we niet als individu, maar met elkaar. Ons team bestaat uit zestig gepassioneerde en dienstvaardige mensen die zich trots en betrokken voelen. We hebben samen plezier, delen kennis en vieren successen. Dit zorgt voor een prettige werksfeer, maar bovenal voor een sterk team.

Niet alleen het schitterende uitzicht vanuit de KCN Tower belooft veel goeds. Ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een informele werkomgeving en no-nonsense cultuur biedt perspectief. We geloven dat we altijd beter kunnen, dus dagen je uit om met nieuwe inzichten te komen.

We hebben de ambitie om zoveel mogelijk bedrijven te ondersteunen met betrekking tot het verbeteren van de bereikbaarheid. Daar hebben we getalenteerde mensen voor nodig en van talent hebben we nooit genoeg bij Triple P. Dus laat van je horen en solliciteer. People Perform best as Partners.

Vacatures

Accountmanager New Business

Customer Success Manager

DevOps Engineer (systeembeheerder)

DevOps Engineer (netwerkbeheerder)

Pentester / Ethical hacker

SOC Analyst

Stagiair(e) marketing en communicatie

Stagiair(e) Grafische Vormgeving

Open sollicitatie

Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG)

Triple P Nederland B.V. bewaart jouw gegevens om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wij vinden jouw privacy en het zorgvuldig behandelen van jouw persoonlijke informatie belangrijk. Jouw gegevens worden zorgvuldig en veilig behandeld conform ISO 27001 en de AVG. Na de afhandeling van het sollicitatieproces worden jouw gegevens na uiterlijk drie maanden verwijderd. Indien je bezwaar hebt tegen het gebruik en tijdelijk opslaan van jouw gegevens kun je een e-mail sturen naar HR via hrm@triple-p.nl.