Triple P

Vast is mobiel

Makkelijker, overzichtelijker én goedkoper zakelijk bellen.

Iedere keer als een klant contact met uw organisatie opneemt, heeft dit invloed op het totaalbeeld dat de klant van uw organisatie heeft. Naast de manier waarop u klanten te woord staat is ook de mate van bereikbaarheid van essentieel belang voor een optimale klantreis. Een goed ingericht klantcontactcentrum (KCC) tilt uw dienstverlening dan ook naar een hoger niveau. Heeft u dit nog niet? Wij helpen u graag met de inrichting. U krijgt immers geen tweede kans voor een eerste indruk.

Laat u adviseren

Uw zakelijke telefonie in één omgeving met eindeloze mogelijkheden. Bereikbaar zoals uw klanten dat willen.

Vast-Mobiel Integratie, oftewel One Number Reach of One Number Concept, biedt organisaties de mogelijkheid om alle zakelijke telefonie te integreren en beheren binnen één omgeving of app. Uw medewerkers zijn bereikbaar met een vast nummer op hun vaste toestel, smartphone of werkplek.

Op deze manier wordt ook de smartphone onderdeel van uw telefooncentrale met functies zoals doorverbinden, inzicht in de beschikbaarheid van collega’s, oproepgeschiedenis of het adresboek van de organisatie. Ook kunnen collega’s elkaar gratis bellen van en naar het vaste toestel, de smartphone of de werkplek.

Wilt uw telefoniste of collega een klant doorverbinden, terwijl je al in gesprek bent op je mobiele telefoon of krijgt een klant jouw voicemail te horen omdat je op vakantie bent? Met Vast-Mobiel integratie en de mogelijkheid om routeringen in te stellen zijn deze problemen verholpen. Wij kunnen deze oplossing faciliteren in de vorm van een applicatie op je smartphone.

Door deze app als softphone in te zetten is de gebruiker in staat om vanaf zijn of haar smartphone te bellen met het vaste nummer. Wij werken met vrijwel alle providers samen, waardoor (bijna) alle integraties te realiseren zijn. Wij helpen u ook om een goed moment te kiezen voor de integratie van vast en mobiel. Zo kunt u tijdig voorsorteren op de toekomst.

Voordelen
Optimaal bereikbaar

 

Één zakelijk nummer

 

Één applicatie

 

Routeringsmogelijkheden

 

Plaatsonafhankelijk

 

Schaalbaar en flexibel

 

Triple P Vast is mobiel powered by
Onze aanpak
1. Inventarisatie
2. Advies
3. Validatie
4. Planning
5. Implementatie
6. Gebruik

Samen naar een veilige digitale wereld
Onze bereikbaarheidsoplossingen functioneren niet zonder een connectiviteitsdienst zoals SIP Trunk, Internet, SD-WAN, IP-VPN en 4G/5G internet. Om cyberaanvallen te voorkomen moeten connectiviteitsdiensten veilig ingericht zijn. In samenwerking met Digital Investigation (a Triple P company) bieden we de mogelijkheid om IP Endpoint Management af te nemen. Ook kunnen wij uw ICT-omgeving optimaal beveiligen met één van onze andere securitydiensten zoals SIEM, SOC, Vulnerability Management en Network Security Monitoring.

Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust zelf contact met ons op of laat uw gegevens achter. Één van onze specialisten voorziet u graag vrijblijvend van meer informatie.

sales@triple-p.nl

+31 (0)88 033 2500