Triple P

Vast is mobiel

Makkelijker, overzichtelijker én goedkoper zakelijk bellen.

Daar waar we eerst een verschuiving zagen van het bereikbaar zijn van een bedrijf naar een individu, zien we dat bedrijven hier steeds meer op terugvallen. Om dit te organiseren is het van belang dat het inzichtelijk is welke individuen beschikbaar zijn en op welke manier. Hier zien we steeds meer de integratie tussen vaste- en mobiele telefonie plaatsvinden, ook wel vast-is-mobiel genoemd. Bij deze oplossing is vaak het vaste nummer van de gebruiker leidend en vanaf daar kan de organisatie of gebruiker bepalen waar en op welke device de medewerker bereikbaar is.

Laat u adviseren

Uw zakelijke telefonie in één omgeving met eindeloze mogelijkheden. Bereikbaar zoals uw klanten dat willen.

Vast-Mobiel Integratie, oftewel One Number Reach of One Number Concept, biedt organisaties de mogelijkheid om alle zakelijke telefonie te integreren en beheren binnen één omgeving of app. Uw medewerkers zijn bereikbaar met een vast nummer op hun vaste toestel, smartphone of werkplek.

Op deze manier wordt ook de smartphone onderdeel van uw telefooncentrale met functies zoals doorverbinden, inzicht in de beschikbaarheid van collega’s, oproepgeschiedenis of het adresboek van de organisatie. Ook kunnen collega’s elkaar gratis bellen van en naar het vaste toestel, de smartphone of de werkplek.

Wilt uw telefoniste of collega een klant doorverbinden, terwijl je al in gesprek bent op je mobiele telefoon of krijgt een klant jouw voicemail te horen omdat je op vakantie bent? Met Vast-Mobiel integratie en de mogelijkheid om routeringen in te stellen zijn deze problemen verholpen. Wij kunnen deze oplossing faciliteren in de vorm van een applicatie op je smartphone.

Door deze app als softphone in te zetten is de gebruiker in staat om vanaf zijn of haar smartphone te bellen met het vaste nummer. Wij werken met vrijwel alle providers samen, waardoor (bijna) alle integraties te realiseren zijn. Wij helpen u ook om een goed moment te kiezen voor de integratie van vast en mobiel. Zo kunt u tijdig voorsorteren op de toekomst.

Voordelen
Optimaal bereikbaar

 

Één zakelijk nummer

 

Één applicatie

 

Routeringsmogelijkheden

 

Plaatsonafhankelijk

 

Schaalbaar en flexibel

 

Triple P Vast is mobiel powered by

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust zelf contact met ons op of laat uw gegevens achter. Eén van onze specialisten voorziet u graag vrijblijvend van meer informatie.

sales@triple-p.nl

+31 (0)88 033 2500