Triple P

Open sollicitatie

Even voorstellen...

Het moderne werken is tijd- en plaatsonafhankelijk. Triple P levert bereikbaarheidsoplossingen en biedt managed services voor de moderne werkplek. Onze gebruiksvriendelijke diensten worden geïmplementeerd op een manier die past bij de werkwijze van de eindgebruiker. Met Digital Investigation (a Triple P company) beschikken wij over de expertise om dit veilig te doen. Het doel? Optimaal (samen)werken en communiceren met medewerkers en klanten voor betere resultaten.

Dit doen wij overigens niet sinds gisteren, maar al ruim dertig jaar. Wij werken voornamelijk met overheidsinstanties, onderwijs- en zorginstellingen en organisaties in de industriële sector en zakelijke dienstverlening samen. En niet alleen het uitzicht vanaf de tiende en elfde verdieping van de KCN Tower in Nieuwegein is veelbelovend. Ook ons werkklimaat met tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen biedt perspectief.

De ambitie die je deelt

Iedere functie vraagt om andere kwaliteiten. Toch zijn er eigenschappen die belangrijk zijn voor iedere medewerker van Triple P. Wij vinden synergie belangrijk. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Met onze partners bouwen we gezamenlijk aan een duurzame relatie. Samenwerken om bedrijfsprocessen te verbeteren door het implementeren van gebruiksvriendelijke technische oplossingen.

Dat is intern niet anders. Daarnaast werk je resultaat-, oplossings- en servicegericht én beschik je over de benodigde kennis, kunde en creativiteit om jouw doelen te behalen. Ervaring in de IT-sector is voor sommige functies een must. Zo niet, dan is het een absolute pré.

Dit bieden we jou

  • Aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris in lijn met de hoge verwachtingen van de organisatie.
  • 25 vakantiedagen per jaar om goed tot rust te komen.
  • Werken in een hybride werkomgeving.
  • Een hecht en informeel team met ambitieuze collega's.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • We delen niet alleen kennis, maar ook successen en andere mooie momenten. Wat dacht je van onze gezellige vrijdagmiddagborrels en intensieve potjes tafeltennis?

Nog steeds enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature én ben je fulltime beschikbaar? Vul dan onderstaand contactformulier in en je hoort binnen zo snel mogelijk van ons. Voor vragen over de vacature kun je contact met ons opnemen via onderstaand e-mailadres. Wie weet tot snel!

hrm@triple-p.nl