Triple P

Security.

Samen naar een veiliger digitaal landschap.
Triple P helpt organisaties met oplossingen voor samenwerken en communiceren. Maar wat zijn deze technieken waard als het netwerk van jouw organisatie niet goed beveiligd is? Beveiliging is een essentieel onderdeel van de moderne werkplek. In 2019 hebben we de handen ineengeslagen met Digital Investigation (a Triple P company) om ons gezamenlijk in te zetten voor een veiliger digitaal landschap.

Digital Investigation is opgericht in 2006 en was, ver voordat bedrijven zich focusten op het bestrijden van cybercrime, al pionier in de markt. Sindsdien hebben we onze expertise uitgebreid, zijn we gegroeid en ondersteunen we mkb-bedrijven en multinationals uit binnen- en buitenland. De dreiging is groter dan ooit, dus beveiliging van diensten en data is cruciaal. We zijn expert in Cybersecurity en Digitale- en Tactische Bedrijfsrecherche. De onderzoeksbevindingen zijn te gebruiken in de meeste gerechtelijke procedures.

Particulieren
Ook particulieren kunnen we mogelijk van dienst zijn, mits je wordt bijgestaan door een advocaat of jurist en je verwikkeld raakt of bent in een rechtszaak of geschil. Zonder belangenbehartiger kunnen wij je aanvraag niet in behandeling nemen.

Kunnen we je helpen?
Iedere casus is uniek en daarom leveren we onderzoek en advies op maat. Wil je weten hoe veilig jouw netwerkomgeving is, wil je voorbereid zijn op een potentiƫle aanval of heb je nu te maken met een cyberaanval. Neem gerust contact met ons op om jouw vraagstuk te bespreken. Wij zijn er voor jou.

Digital InvestigationContact

Slachtoffer van cybercrime? Bel nu!

Heb je redenen om aan te nemen dat onbevoegden jouw netwerk zijn binnengedrongen of twijfel je hierover, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wanneer een incident heeft plaatsgevonden, is de snelheid van reactie cruciaal. Je wil de organisatie zo snel mogelijk weer operationeel hebben en de schade zoveel mogelijk beperken. Ons Incident Response Team staat 24/7 klaar om de veiligheid van jouw organisatie te waarborgen.

Lees meer+31 (035) 677 44 11