Triple P

Security lock

Security

Een goede beveiliging om diensten en data veilig te houden is cruciaal, dat zagen wij ook in. Met de overname van Digital Investigation begin 2019 hebben we hierin de volgende stap gezet.

Toch is de dreiging ook groter dan ooit, daar waar er in verschillende sectoren verschillende belangen zijn. Of jouw data nu gevoelig is uit concurrentie, commercieel of privacy oogpunt, wij hebben ervaring in preventieve, detectieve en reactieve beveilingsmomenten. Dus of je nu voorbereid wil zijn op een potentiële aanval of dat je momenteel onder aanval ligt, wij hebben met onze jarenlange ervaring altijd een oplossing.

Network Security Monitoring

Network Security Monitoring (NSM) is een sterk detectief middel in de strijd tegen bijvoorbeeld ransomware, hacks of malware. We sluiten dedicated hardware aan, monitoren 24x7 jouw dataverkeer en waarschuwen je wanneer we dreigingen op jouw netwerk waarnemen. Zo slaan we samen cyberdreigingen af.

Lees verder

Pentest

Met een penetratietest, ook wel pentest genoemd, testen wij preventief jouw ICT-systemen op kwetsbaarheden. Onze ethical hacker probeert in te breken en maakt een rapportage over alle aangetroffen kwetsbaarheden. Je eindigt met een overzicht waar je concreet mee aan de slag kunt gaan om de veiligheid van de organisatie te verbeteren.

Lees verder

Cyber Security Assessment

Het Cyber Security Assessment is een uitgebreid proces en omvat 4 cruciale stappen om de digitale veiligheid van de organisatie goed in kaart te brengen. Het eindresultaat is een adviesrapport waarin we concrete punten opnemen waarmee jij jouw cyber security versterkt.

Lees verder

Digitaal Forensisch Onderzoek

Is er informatie gelekt? In dat geval is het van belang dat er direct onderzoek wordt gedaan. Triple P onderzoekt, analyseert en vertaalt digitale sporen naar bewijsmateriaal.

Lees verder

Incident response

Wanneer jouw organisatie is getroffen door hackers kunnen de gevolgen enorm zijn. Daarom wil je waarschijnlijk de veiligheid van je netwerk zo snel mogelijk herstellen en de organisatie weer volledig operationeel krijgen. Ons incident response team staat 24/7 klaar om hierbij te helpen.

Lees verder

Triple P & Digital Investigation

Synergie creëren, bij Triple P geloven we er heilig in. Samenwerken om elkaar te versterken en tot een nog beter eindresultaat te komen. Naast onze managed services op communication- en collaboration-gebied zagen wij in dat het onlosmakend verbonden is met cyber security. Vandaar dat Triple P en Digital Investigation al jarenlang samenwerken om zo te strijden naar een beter en digitaal veilig landschap.

Digital Investigation logo