Triple P

Public cloud

Met onze public cloud maak je gebruik van de high tech servers van Triple P. Een public cloud onderscheidt zich met name op het gebied van de hoge beschikbaarheid, schaalbaarheid en altijd up-to-date soft- en hardware. We hebben een optimale inrichting gemaakt, klaar om te gebruiken. We leveren de functionaliteit als dienst, zo heb jij er geen omkijken naar en kun jij je focussen op jouw kern-activiteiten.

Een public cloud heeft o.a. de volgende voordelen:

  • Pay-per-use
  • Snelle opschaling mogelijk
  • Geen grote investeringen benodigd
  • Alijd up-to-date

Veilig

Een private cloud wordt niet gedeeld met anderen en is altijd up-to-date met de laatste beveiligingsupdates. Daarnaast wordt ons datacenter ook fysiek beveiligd en bieden we 24/7 monitoring van de servers. Bij Triple P doen we er alles aan om alles veilig te houden, zo zijn we ook ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd.

Snel opschalen

Bij een plotseling hogere vraag of bijvoorbeeld in economisch lastige tijden is het handig als de dienst zich kan aanpassen naar de vraag van de gebruiker. In dit soort periodes kan de functionaliteit worden op- of afgeschaald als deze als dienst is afgenomen. Dit houdt de organisatie flexibel bij groei, krimp of tijdelijke benutting.

Geen grote investeringen

Met een private cloud-oplossing van Triple P betaal je maandelijks voor het complete pakket. Zo hoef je geen grote investeringen te doen op het gebied van soft- of hardware. Je eindigt met een kant en klare managed private cloud.

Specifieke inrichting

Wanneer je kiest voor een private cloud kan Triple P zorgen voor een specifieke inrichting. We kijken dan samen naar de benodigde capaciteit en richten de cloud zo in dat deze optimaal kan renderen voor jouw organisatie.

Deel dit artikel