Triple P

Private cloud

Met een private cloud is er een specifieke omgeving voor jouw organisatie. Een private cloud onderscheidt zich met name op het gebied flexibiliteit van de inrichting. De inrichting kan, binnen bepaalde kaders, heel specifiek worden inricht naar de wensen van jouw organisatie. Zo zorg je dat de hard- en software optimaal renderen met jouw bedrijfsprocessen en creƫer je synergie. We leveren de functionaliteit als dienst, zo heb jij er geen omkijken naar en kun jij je focussen op jouw kern-activiteiten.

Een managed private cloud heeft o.a. de volgende voordelen:

  • Veilig
  • Snelle opschaling mogelijk
  • Geen grote investeringen benodigd
  • Specifieke inrichting mogelijk

Veilig

Een private cloud wordt niet gedeeld met anderen en is altijd up-to-date met de laatste beveiligingsupdates. Daarnaast wordt ons datacenter ook fysiek beveiligd en bieden we 24/7 monitoring van de servers. Bij Triple P doen we er alles aan om alles veilig te houden, zo zijn we ook ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd.

Snel opschalen

Bij een plotseling hogere vraag of bijvoorbeeld in economisch lastige tijden is het handig als de dienst zich kan aanpassen naar de vraag van de gebruiker. In dit soort periodes kan de functionaliteit worden op- of afgeschaald als deze als dienst is afgenomen. Dit houdt de organisatie flexibel bij groei, krimp of tijdelijke benutting.

Geen grote investeringen

Met een private cloud-oplossing van Triple P betaal je maandelijks voor het complete pakket. Zo hoef je geen grote investeringen te doen op het gebied van soft- of hardware. Je eindigt met een kant en klare managed private cloud.

Specifieke inrichting

Wanneer je kiest voor een private cloud kan Triple P zorgen voor een specifieke inrichting. We kijken dan samen naar de benodigde capaciteit en richten de cloud zo in dat deze optimaal kan renderen voor jouw organisatie.

Deel dit artikel

Blogs van Triple P