Triple P

Is jouw IT-systeem wel veilig?

Hoe kwetsbaar is de IT-infrastructuur van jouw organisatie? Door flinke toenames in het aantal hacks is dit een vraag die steeds relevanter wordt. Afhankelijk van de doelstelling en de hacker kan de schade snel oplopen. De organisatie kan zelfs compleet stil komen te liggen met financiële- en imagoschade als gevolg.

Neem contact op

Verklein de kans op een hack

Met een penetratietest, vaak ook pentest genoemd, probeert een ethical hacker van Triple P digitale kwetsbaarheden te vinden om binnen te komen. Aan de hand van deze uitkomsten stellen we een rapport op met concrete handvatten om jouw cyber security te verbeteren en dus de kans op een hack te verkleinen.

 • Leer je zwakke plekken kennen.
 • Je kunt direct aan de slag met de resultaten.
 • Te gebruiken bij audits voor DigiD, BIO, ISAE of ISO27001.

Zo gaan we te werk

 1. Dreigingsanalyse - We brengen het volledige systeem en mogelijke dreigingen in kaart.
 2. Vulnerability Assessment - De geselecteerde systemen en dreigingsprofielen vormen de basis voor een definitief testplan.
  🚨 Daarna is het tijd om aan de slag te gaan!
 3. Risicoanalyse & Maatregelen - Aangetroffen kwetsbaarheden vertalen we naar risico's voor de organisatie. In overleg bepalen we de maatregelen en prioriteit.
 4. Adviesrapport - De klant ontvangt een concreet, gedetailleerd en uitvoerbaar document om direct mee van start te gaan.

Neem contact op

Afbeelding bij Gratis Phishing campagne Triple P

Zullen we je meer vertellen?

Meer weten over hoe we ethical hackers in kunnen zetten om jouw digitale veiligheid te testen? Vul onderstaand contactformulier in en we vertellen je alles over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

 • We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Liever zelf bellen?
Greg l'Ami (accountmanager security) staat je graag te woord: 06 558 331 93

Afbeelding van accountmanager Greg l'Ami

 • Liever bellen dan mailen? Vul dan je telefoonnummer in.

Deel dit artikel

Blogs van Triple P