Uniserver

shutterstock_1657644223.jpg
herobackground.png
Home > Partners >

Uniserver

UNISERVER

Met 22 jaar ervaring en 175 professionals in dienst is Uniserver een van de grootste cloudhosting organisaties van Nederland. We leveren hoogwaardige en stabiele oplossingen voor MSP’s, ISV’s en het mid-market segment. Dagelijks zetten wij ons in voor onze missie: van elke klant een succesverhaal maken. Onze ambitie is om koploper te blijven op de Nederlandse cloudmarkt. We leven in een tijd waarin elk bedrijf digitaal is. Van banken en verzekeraars tot de bakker op de hoek. Wat hen verbindt is de wens snel te kunnen voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.

 

Wanneer je bedrijfsvoering sterk gedigitaliseerd is, is een aanpasbare moderne technologie-stack een vereiste. Bij Uniserver ondersteunen we onze partners en klanten met de nieuwste flexibele infrastructuuroplossingen en verregaande kwalitatieve dienstverlening zodat we perfect kunnen aansluiten bij iedere unieke business case. Wij geloven in partnership voor altijd: beginnend bij het eerste gesprek en gedurende de hele looptijd. Daarbij vinden we het belangrijk samen te werken met onze partners en hun klanten. Mensen presteren het beste wanneer ze werken als een team.

 

Triple P en Uniserver
Als Uniserver werken we al jaren samen met Triple P. Dit heeft onlangs nog geleid tot een mooi gezamenlijk traject. Het doel van het partnership is om elkaar te versterken, samen te groeien en gezamenlijke te successen behalen én natuurlijk te vieren. Door middel van portfiolio-sessies houden we elkaar elk kwartaal op de hoogte en spelen we in op actuele zaken. Dit alles doen wij voor de best mogelijk beleving van de klant. 

Logo Uniserver - Partner Triple P

Uniserver

Lees op deze pagina alles over het partnerschap van Triple P met Uniserver.

""

- Marcel Hogenes, senior partner manager

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2024

|