T-Mobile

shutterstock_1657644223.jpg
herobackground.png
Home > Partners >

T-Mobile

T-MOBILE

Over T-Mobile Ondernemen
T-Mobile Ondernemen verbindt organisaties met de technologie van nu, zodat ze alles kunnen halen uit de kansen van morgen. Van netwerkbeheer en Internet of Things (IoT) tot migratie-, cloud- en security-oplossingen. We leveren graag een oplossing die jouw organisatie écht verder helpt. 

 

Aan one size fits all doen we niet; we werken liever vanuit partnerschap. Dat doen we door te luisteren naar je wensen en door te sparren over de ambities van jouw organisatie. Zodat we komen tot een connectiviteitsoplossing die daar precies op aansluit. Van onszelf óf van een van onze partners uit ons uitgebreide netwerk.

 

Triple P en T-Mobile
Als connectiviteitspartner stellen wij Triple P in staat om met onze Unlimited oplossingen toegevoegde waarde te leveren aan haar klanten. Samen creëren we een volledig aanbod van diensten op het gebied van zakelijke telefonie en mobiele communicatie. 

 

We werken nauw samen aan een allround dienstverlening die klaar is voor de toekomst. Door de jarenlange ervaring van Triple P te combineren met de innovaties en ontwikkelingen van T-Mobile ontstaan de beste oplossingen voor elk connectiviteitsvraagstuk.

Logo T-Mobile - Partner Triple P

T-Mobile

Lees op deze pagina alles over het partnerschap van Triple P met T-Mobile.

"ICT moet altijd in dienst staan van organisaties. Niet andersom”. Zo luidt de visie van onze partner Triple P. Als T-Mobile staan wij achter deze visie en dragen we er met onze Unlimited oplossingen met trots aan bij. ICT valt of staat immers met connectiviteit en dus met een razendsnelle verbinding. Als het om partnership gaat, gaan T-Mobile en Triple P hand in hand. 'People Perform best as Partners' - beter kunnen wij het niet verwoorden. - Sandy van Rees, partner suces manager"

- Sandy van Rees, partner succes manager

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Postadres:  
Postbus 775  
3430 AT Nieuwegein

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2023

|