ReleaseTMS

shutterstock_1657644223.jpg
herobackground.png
Home > Partners >

Release TMS

RELEASE TMS

ReleaseTMS levert onafhankelijke consultancy, realisatie en telecombeheerdiensten aan middelgrote en grote organisaties. Dat doen we sinds 2004 en inmiddels hebben we meer dan 100 groot zakelijke klanten die we adviseren en waarvoor we delen van of het gehele telecombeheer verzorgen.

 

Door onze ruime ervaring in de telecombranche weten we waar de behoefte uit bestaat: een telecom partner, onafhankelijk van providers en leveranciers. In staat om echt in het belang van de klant op te treden. Een bedrijf dat bovendien vooroploopt in (online) technologie, voortdurend investeert in zijn diensten en dat het beste team in huis heeft om daarvoor te zorgen. Met creativiteit en pragmatisme. Die combinatie vertaalt zich in effectieve diensten en uitstekende resultaten.

 

Over Triple P en Release TMS
De beheerportfolio’s van Triple P en ReleaseTMS vullen elkaar naadloos aan. Hierdoor leveren we gezamenlijk een complete beheerdienst, Telephony as a Service (Taas). 

 

TaaS is een dienst voor organisaties die de eigen IT-organisatie willen ontlasten, (te) weinig telefoniekennis in huis hebben of de focus van de eigen IT-organisatie op andere activiteiten wil richten en tegelijkertijd gegarandeerd willen zijn van goede service richting de organisatie.

 

TaaS is modulair zodat klanten zelf kunnen bepalen welke telecombeheer onderdelen ze zelf blijven doen en welke ze uitbesteden. De beheerdienst omvat onder andere Hardware & accessoire levering van alle gangbare merken, Webshop met CYOD mogelijkheden, Sim & Abonnementenbeheer,  (duurzaam) Device Lifecycle management en Finance. TaaS kan worden uitgebreid met het operationele beheer van vaste telefonie omgevingen.

 

Door onze gezamenlijke kennis en servicegerichtheid zorgen we voor een efficiënte telecomomgeving en effectief telecombeheer zodat onze klanten verzekert zijn van optimale bereikbaarheid, uitstekende service en maximale controle over de telecomkosten. 

Logo ReleaseTMS - Partner Triple P

Release TMS

Lees op deze pagina alles over het partnerschap van Triple P met Release TMS.

"Een partnership tussen twee complementaire bedrijven met dezelfde klantgerichte mentaliteit moet succesvol kunnen zijn. En dat bewijzen we vanaf dag één! - Erik-Jan Keijzer, managing partner"

- Erik-Jan Keijzer, managing partner

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2024

|