Red Cactus

shutterstock_1657644223.jpg
herobackground.png
Home > Partners >

Red Cactus

RED CACTUS

Red Cactus is een softwarebedrijf dat zich volledig richt op de telecombranche. Het bedrijf is in 2019 opgericht om knelpunten op het gebied van klantrelatiebeheer en bedrijfsvoering op te lossen. Red Cactus ontwikkelt softwareoplossingen die specifiek gericht zijn op de telecomsector, met name CRM/ERP-integraties voor nagenoeg elk telefonieplatform. Het doel van Red Cactus is om bedrijven in staat te stellen hun processen beter te stroomlijnen en de klanttevredenheid te verhogen. Red Cactus is sinds de oprichting snel gegroeid en is wereldwijd een betrouwbare partner geworden voor vele telecombedrijven. Het bedrijf heeft bewezen een belangrijke speler in de sector te zijn. Red Cactus blijft altijd gefocust op de toekomst en het vinden van nieuwe oplossingen om bedrijven te helpen hun processen verder te optimaliseren en te groeien.


Triple P en Red Cactus
Triple P levert met software Bubble een oplossing waarmee Triple P klanten hun favoriete CRM- ERP- of administratiepakket kunnen koppelen aan hun telefonieomgeving. Het koppelen van deze softwareapplicaties aan je telefonieomgeving is enorm belangrijk voor het verbeteren van de klanttevredenheid en het efficiënter kunnen werken. Met integratietool Bubble hoef je tijdens een inkomend of uitgaand telefoongesprek niet meer handmatig op zoek te gaan naar klantgegevens maar verschijnen die direct in een pop-up op je PC beeldscherm en kun je van daaruit diverse acties uitvoeren zoals het openen van een klantkaart.

Logo redCactus - Partner Triple P

Red Cactus

Lees op deze pagina alles over het partnerschap van Triple P met Red Cactus.

"We ervaren de samenwerking met Triple P als zeer prettig. Er is geen sprake van een klant-leverancier relatie. We bevinden ons binnen het partnerschap op hetzelfde niveau. En het is de eindklant die hier optimaal van profiteert. - Mark Minnaard, partner manager"

- Mark Minnaard, partner manager

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2024

|