Odido

shutterstock_1657644223.jpg
herobackground.png
Home > Partners >

Odido

ODIDO

Wij zijn Odido
Bij Odido geloven we in partnerships. Want samen kunnen we méér. Daarom werken we samen met verschillende ICT-partners. Vakmensen die elk hun eigen expertise en focus hebben. Die snappen waar je behoefte ligt en helpen je om voorop te lopen.

 

En dat doen we al jaren. Samen zorgen we voor een deskundig ecosysteem waarin we alles samenbrengen wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van hybride werken. Hierbij heeft de zorg andere wensen dan het bedrijfsleven. Dat snappen we. Daarom bieden we maatwerk. En we zoeken samen met de juiste partner naar de connectiviteitsoplossing die het beste bij je bedrijf past.

 

Triple P en Odido: Samen klaar voor de toekomst
Als connectiviteitspartner zorgen we dat Triple P met onze Unlimited oplossingen klanten meer kan bieden. Samen creëren we een compleet aanbod van diensten op het gebied van zakelijke telefonie en mobiele communicatie. 

 

We werken samen aan een complete dienstverlening die klaar is voor de toekomst. Door de jarenlange ervaring van Triple P te combineren met de innovaties en ontwikkelingen van Odido, ontstaan de beste oplossingen voor elk connectiviteitsvraagstuk.

Triple P - Odido Nederland.png

Odido

Lees op deze pagina alles over het partnerschap van Triple P met Odido.

"‘ICT moet altijd in dienst staan van bedrijven. Niet andersom.’ Dat is de visie van onze partner Triple P. Bij Odido staan we achter deze visie. En we helpen hierbij met onze Unlimited oplossingen. Want ICT heeft een goede connectiviteit nodig, en dus een supersnelle verbinding. “Als het om partnerschap gaat, gaan Odido en Triple P heel goed samen. 'People perform best as partners.' Beter kunnen we het niet verwoorden.”"

- Veerle Erven, Partner Success Manager

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Postadres:  
Postbus 775  
3430 AT Nieuwegein

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2023

|