Mitel

shutterstock_1657644223.jpg
herobackground.png
Home > Partners >

Mitel

MITEL

Geef de groei van uw organisatietje een boost met unified communications, collaboratie tools en contact center oplossingen. Met de nieuwe generatie oplossingen van Mitel krijgt u beveiligde ondersteuning voor uw telefoon-, chat- en videogesprekken, en zijn er nieuwe manieren van werken mogelijk om verbonden te blijven waar u ook werkt.


Een stap verder met nieuwe technologie 
Digitale transformatie is veel meer dan nieuwe technologie toepassen. Voor digitale transformatie moet de manier waarop een onderneming zaken doet veranderen. Het is aanbevolen om met een communicatieprovider samen te werken die continu met uw ontwikkeling meebeweegt. En het is belangrijk voor uw digitale transformatieproces om een provider te vinden die een samenwerkingsrelatie op lange termijn opbouwt. Een provider die zich inzet om u te begeleiden bij het hele traject, van de bedrijfsbehoeften van nu tot de visie van de toekomst. Met Mitel kunt u efficiënt en flexibel blijven, in uw eigen tempo groeien en een strategie opbouwen die toekomstbestendig is.


Meer dan alleen samenwerking
Uw keuze voor Mitel houdt in dat uw bedrijf een leverancier heeft die uw unieke bedrijfscultuur, infrastructuur, samenstelling en groei ondersteunt. Onze technologie evolueert met u mee en laat uw bedrijf in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier groeien. Er zijn geen kopzorgen meer als u kunt bouwen op een leverancier die begrijpt dat u uniek bent. Een leverancier die mensen meer mogelijkheden biedt via communicatie en collaboratie,  en u helpt de onzekerheid het hoofd te bieden die verandering met zich meebrengt.


Bij Mitel staan partners centraal
Mitel heeft een wereldwijd Partner First-model opgezet dat veel succes boekt omdat het aanzienlijke waarde en tevredenheid voor de klant oplevert. Met een programma van toonaangevende mogelijkheden kunt u via Mitel uw sterke kanten benutten, nieuwe inkomstenstromen creëren en bestaande inkomsten en vooral uw winstgevendheid vergroten. Mitel beschouwt de partnerrelatie als een hoeksteen en streeft ernaar dat u altijd hoogwaardige support en een hoge mate van betrokkenheid ontvangt.

Logo Mitel - Partner Triple P

Mitel

Lees op deze pagina alles over het partnerschap van Triple P met Mitel.

"Triple P (Premium Partner) vertaalt de wensen van de klant naar een aansluitende Mitel oplossing en voegt waarde toe aan werkwijzen van organisatietjes."

- Rene Hochstenbach, Channel Sales Netherlands

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Postadres:  
Postbus 775  
3430 AT Nieuwegein

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2023

|