Intellfence

shutterstock_1657644223.jpg
herobackground.png
Home > Partners >

Intellfence

INTELLFENCE

Implementatie van ISO 27001 normen en de BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid), inclusief de NIS2-richtlijn.

Maakt u zich ook zorgen over het implementeren van de BIO – NIS2? U bent hierin niet de enige. Daarom biedt Intellfence een verscheidenheid aan praktische informatie, webinars en workshops over deze onderwerpen voor bedrijven die hun diensten leveren aan de overheid en uiteraard voor alle overheidsinstanties zelf.

 

De BIO is gebaseerd op internationale normen, zoals ISO/IEC 27001 en ISO/IEC 27002, en biedt een op risico gebaseerde benadering voor informatiebeveiliging. Het omvat beveiligingsmaatregelen en principes die zijn gericht op organisatorische-, fysieke- en technische aspecten. Overheidsorganisaties worden aangemoedigd.

 

Meer weten over deze onderwerpen? 

Klik op deze link en ontvang vrijblijvend wekelijks nieuws over deze belangrijke onderwerpen. Of neem contact met ons op, wij geven u graag vrijblijvend advies!

 

We werken vanuit partnerschip

Dat doen we door te luisteren naar de wensen die u als organisatie heeft en door te brainstormen over de ambities van uw organisatie.

 

Triple P en Intellfence

Als Security Partner zijn wij samen in staat om met onze kennis gericht op de BIO en NIS2 toegevoegde waarde te leveren aan klanten. Samen creëren we een volledig aanbod van informatie en diensten op het gebied van BIO en NIS2. Wij geloven in partnership. We vinden het beide belangrijk om goed samen te werken met onze partners en hun klanten. People Perform best as Partners, omdat ICT altijd moet leiden tot verbetering bedrijfsresultaten, maar wel op een veilige manier.

Logo Intellfence - Partner Triple P.png

Intellfence

Lees op deze pagina alles over het partnerschap van Triple P met Intellfence.

"Triple P is een goede partner in de strijd tegen cybercrime. De specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste cybertrends. Samen versterken wij de digitale weerbaarheid van organisaties."

- Caty Hooijsma, managing director

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2024

|