Triple P

Over ons

Samen klaar voor de toekomst.

Digitalisering beïnvloedt de manier van werken. Men heeft de behoefte om te werken waar en wanneer het hen uitkomt. Als duurzame partner met ruim dertig jaar ervaring ondersteunen wij organisaties op het gebied van veilig (samen)werken en communiceren. Onze gedreven ICT-professionals ondersteunen overheidsinstanties, onderwijs- en zorginstellingen en organisaties in de industriële sector en zakelijke dienstverlening. Door de overname van Digital Investigation in 2019 hebben wij bovendien de expertise in huis om ICT-omgevingen optimaal te beveiligen. Alles wat u nodig heeft voor de werkplek van morgen.

Ons logo: enkel een visuele woordspeling of schuilt er meer achter?

Ons logo is op z'n minst bijzonder te noemen. Op het eerste gezicht lijken de erwten niet meer dan een visuele woordspeling. De letter 'P' klinkt in het Engels immers als 'Pea', wat overeenkomt met het Engelse woord voor erwt. De betekenis gaat echter verder dan alleen een directe visualisering en kent maar liefst vier invalshoeken.

  • Erwten als directe visualisering van de naam.
  • Erwten zijn zaden, de informatiedragers van de natuur.
  • De erwt staat symbool voor 'People Perform best as Partners'.
  • De erwt staat symbool voor de ontwikkeling van technologieën.

Visualisering van de naam

De directe koppeling van beeld aan naam gaat terug op een eeuwenoude traditie van familiewapens. Gemakkelijk te onthouden en te herkennen.

Informatiedragers van de natuur

Triple P is een bedrijf gespecialiseerd in informatietechnologie. Zaden zijn de elementaire informatiedragers van de levende natuur. Een erwt bevat in de DNA-gecodeerde informatie voor de ontwikkeling van een complete erwtenplant.

People Perform best as Partners

Peulvruchten hebben veel gemeen met het ondersteunende en samenwerking bevorderende karakter van onze bedrijfsfilosofie. De erwt is basisvoedsel, maar wordt ook gezien als delicatesse die voor voorspoed en vruchtbaarheid staat. Een oud, taai en houdbaar gewas dat de omgeving steunt, net zoals Triple P.

Ontwikkeling van technologieën

Gregor Mendel ontdekte de principes van de genetische erfelijkheid door zijn onderzoek aan erwtenplanten. Hierdoor leverde hij wetenschappelijke onderbouwing voor Darwins evolutietheorie en legde hij de basis voor de moderne erfelijkheidsleer. Ook de genetische algoritmen, genetic programming en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie zijn gebaseerd op Mendels vasthoudende onderzoek naar de overerving van bepaalde eigenschappen bij erwten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust zelf contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om vrijblijvend alle mogelijkheden voor uw vraagstuk te bespreken. Na dit gesprek weet u:

  • Met welke oplossingen en diensten wij u van dienst kunnen zijn.
  • Wat dit oplevert voor uw organisatie, medewerkers en klanten.
  • Hoe wij als duurzame partner te werk gaan.
  • Hoe Digital Investigation (a Triple P company) kan ondersteunen, zodat uw ICT-omgeving goed beveiligd is.

info@triple-p.nl

+31 (0)88 033 2500

Blogs.