Triple P

Wij leveren moderne technieken voor de nieuwe realiteit. Dat doen we overigens niet sinds gisteren. We helpen al ruim 30 jaar partners in verschillende sectoren met innovatieve oplossingen. Triple P is in 1989 opgericht door gedreven ICT-professionals. Sindsdien zijn we gegroeid en hebben we veel tevreden klanten opgedaan. Ons motto? People Perform best as Partners, vandaar ook de naam Triple P.

Triple P heeft een gespecialiseerde kennis en adviseert over de toepassingen voor samenwerking en communicatie binnen jouw teams onderling of bijvoorbeeld met klanten, burgers, studenten, artsen of docenten. We zorgen voor functionaliteit, maar ook voor effectiviteit. Het aanbieden van de juiste middelen en gebruikers in staat stellen om daar optimaal mee te renderen. Wij zijn een verlengstuk van jouw organisatie en zorgen dat alles met betrekking tot de communicatie- & collaborationplatformen goed is geregeld. Na de overname van Digital Investigation hebben we bovendien alles in ons portfolio om ervoor te zorgen dat uw omgeving zowel veilig is als blijft.

Als klant heb je één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie, die weet wat er speelt en een eerlijk advies geeft over de beste oplossingen. Zo bouwen we samen aan een duurzame, succesvolle relatie. Wij geloven dan ook heilig in samenwerken om zo synergie te creëren. Samenwerken om tot een beter resultaat te komen dan ieder afzonderlijk had gekund. Oftewel 1 + 1 = 3, want samen groei je groter. En of je nu met personen binnen of buiten de organisatie samenwerkt: People Perform best as Partners. Triple P.

Het hele verhaal horen? Neem contact op!

Blogs van Triple P