Triple P

Over ons

Samen klaar voor de toekomst.

Digitalisering beïnvloedt de manier van werken. Men heeft de behoefte om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken. Al ruim dertig jaar ondersteunen wij organisaties op het gebied van veilig (samen)werken en communiceren. Onze gedreven ICT-professionals ondersteunen overheidsinstanties, onderwijs- en zorginstellingen en organisaties in de industriële sector en de zakelijke dienstverlening. Door de overname van Digital Investigation in 2019 beschikken wij over de expertise om ICT-omgevingen optimaal te beveiligen. Kortom: alles wat u nodig heeft voor de moderne werkplek.

Missie, visie en ambitie

Onze missie is om organisaties te helpen beter samen te werken en te communiceren door in een snel digitaliserende wereld veilige en toekomstbestendige communicatie-oplossingen te ontwikkelen, waarbij zowel werknemers als klanten van een efficiënte bereikbaarheid profiteren.

Onze visie is dat ICT altijd in dienst moet staan van organisaties en niet andersom. Wij staan naast onze partners (klanten) met flexibele en schaalbare diensten die aansluiten op de werkwijze van de eindgebruiker. Op basis van ambities en doelstellingen creëren wij toekomstbestendige oplossingen, waarbij de return on investment inzichtelijk en transparant is.

Wij hebben de ambitie om op basis van duurzame partnerschappen zoveel mogelijk organisaties te ondersteunen met betrekking tot het verbeteren van de bereikbaarheid.

Kernwaarden

Als toegewijde fullservice ICT-dienstverlener laten we ons leiden door onze missie om mensen en organisaties te helpen om beter en veiliger samen te werken en te communiceren met behulp van onze bereikbaarheidsoplossingen. In alles wat we doen komen onze kernwaarden tot uiting:

 • No-nonsense. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.
 • Gepassioneerd. ICT zit in het DNA van onze professionals.
 • Dienstvaardig. We bieden goede support. Waar en wanneer dat nodig is.
 • Gezamenlijk. We presteren samen. People Perform best as Partners.
 • Duurzaam. We zien ICT als oplossing voor een duurzamere samenleving.
Ons logo: enkel een visuele woordspeling of schuilt er meer achter?

Ons logo is op z'n minst bijzonder te noemen. Op het eerste gezicht lijken de erwten niet meer dan een visuele woordspeling. De letter 'P' klinkt in het Engels immers als 'Pea', wat overeenkomt met het Engelse woord voor erwt. De betekenis gaat echter verder dan alleen een directe visualisering en kent maar liefst vier invalshoeken.

 • Erwten als directe visualisering van de naam.
 • Erwten zijn zaden, de informatiedragers van de natuur.
 • De erwt staat symbool voor 'People Perform best as Partners'.
 • De erwt staat symbool voor de ontwikkeling van technologieën.

Visualisering van de naam

De directe koppeling van beeld aan naam gaat terug op een eeuwenoude traditie van familiewapens. Gemakkelijk te onthouden en te herkennen.

Informatiedragers van de natuur

Triple P is een bedrijf gespecialiseerd in informatietechnologie. Zaden zijn de elementaire informatiedragers van de levende natuur. Een erwt bevat in de DNA-gecodeerde informatie voor de ontwikkeling van een complete erwtenplant.

People Perform best as Partners

Peulvruchten hebben veel gemeen met het ondersteunende en samenwerking bevorderende karakter van onze bedrijfsfilosofie. De erwt is basisvoedsel, maar wordt ook gezien als delicatesse die voor voorspoed en vruchtbaarheid staat. Een oud, taai en houdbaar gewas dat de omgeving steunt, net zoals Triple P.

Ontwikkeling van technologieën

Gregor Mendel ontdekte de principes van de genetische erfelijkheid door zijn onderzoek aan erwtenplanten. Hierdoor leverde hij wetenschappelijke onderbouwing voor Darwins evolutietheorie en legde hij de basis voor de moderne erfelijkheidsleer. Ook de genetische algoritmen, genetic programming en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie zijn gebaseerd op Mendels vasthoudende onderzoek naar de overerving van bepaalde eigenschappen bij erwten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust zelf contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om vrijblijvend alle mogelijkheden voor uw vraagstuk te bespreken. Na dit gesprek weet u:

 • Op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.
 • Wat dit oplevert voor uw organisatie, medewerkers en klanten.
 • Hoe wij als partner te werk gaan.

info@triple-p.nl

+31 (0)88 033 2500

Blogs.