Over ons 

People Perform best as Partners.

shutterstock_2165394867.jpg
herobackground.png

DOEN WAT WE BELOVEN VANUIT EEN DUURZAME SAMENWERKING

Altijd en overal optimaal en samenwerken en communiceren. Dat is wat Triple P mogelijk maakt met veilige en toekomstbestendige ICT-oplossingen. Hiermee dragen we bij aan betere bedrijfsresultaten van onze klanten. Dit doen wij door te doen wat we beloven en te werken vanuit een duurzame samenwerking en intensief partnership.

Onze visie is dat ICT altijd in dienst moet staan van organisaties en niet andersom. Onze oplossingen stemmen wij daarom af op de behoeften van jouw organisatie én je klanten. Security speelt hierin een belangrijke rol. In 2019 hebben wij Digital Investigation overgenomen om onszelf te versterken op het gebied van digitale veiligheid en zo onze managed services dienstverlening te complementeren. Onze klanten erkennen en waarderen ons dan ook als trusted partner en samen streven wij naar een veiligere digitale wereld. 

In alles wat we doen komen onze kernwaarden tot uiting:

  • No-nonsense. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. 
  • Gepassioneerd. ICT zit in het DNA van onze professionals. 
  • Dienstvaardig. We bieden goede support. Waar en wanneer dat nodig is. 
  • Gezamenlijk. We presteren samen. People Perform best as Partners. 
  • Duurzaam. We zien ICT als oplossing voor een duurzamere samenleving.

SAMEN NAAR HET BESTE RESULTAAT

Iconenset resultaat-01.png

Inventarisatie

Chevron Forward
Iconenset resultaat-02.png

Advies

Chevron Forward
Iconenset resultaat-03.png

Validatie

Chevron Forward
Iconenset resultaat-04.png

Projectmanagement

Chevron Forward
Iconenset resultaat-05.png

Implementatie & Adoptie

Chevron Forward
Iconenset resultaat-06.png

Beheer

Chevron Forward
Iconenset resultaat-07.png

Ambassadeurs

Triple P - Over ons gebouw.jpg
Triple P - Logo

Ons logo: enkel een visuele woordspeling of schuilt er meer achter? 

Ons logo is bijzonder. Op het eerste gezicht lijken de drie erwten niet meer dan een visuele woordspeling. De P klinkt in het Engels als Pea, oftewel erwt. Maar daar stopt het niet.

Erwten zijn zaden. De informatiedragers van de natuur. Het DNA van een erwt bevat gecodeerde informatie voor de ontwikkeling van een complete plant. Precies zoals data en technologische ontwikkeling jouw organisatie laten groeien.

De drie P’s staan voor People, Performance, Partnership: People Perform best as Partners. Peulvruchten hebben veel gemeen met ons ondersteunende, samenwerking bevorderende karakter.

En dan de kleuren. Het groen spreekt voor zich, maar wist je al dat sommige erwtenplanten paarse peulen en bloemen hebben? Jaren geleden werd de sleutel ontdekt tot het identificeren van het gen dat paarse erwtenbloemen regelt. Dit betrof één van de beroemdste experimenten in de biologie. Gregor Mendel, de vader van de genetica, bestudeerde ditzelfde gen. Een mengsel van groen en paars maakt bruin. En dit is zowel de kleur van onze naam in het logo als de kleur van aarde. 

Triple P is zakenvriend van het KWF

We staan achter KWF Kankerbestrijding, omdat iedere Nederlander ooit te maken krijgt met kanker; zelf of in de omgeving. Als Zakenvriend helpen we kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kankerbestrijding. Op deze manier willen we kankerpatiënten steunen. Partnerschap is belangrijk voor Triple P en we hopen medewerkers, klanten en relaties te inspireren om ook mee te helpen.

KWF Kankerbestrijding maakt al sinds de oprichting in het 1949 verschil. Indertijd waren de vooruitzichten voor kankerpatiënten uiterst somber. Vijf jaar na de diagnose was nog maar een kwart in leven. Inmiddels is dat aantal gestegen tot twee derde. Een hoopvolle tussenstand die mede mogelijk is gemaakt dankzij de steun van Zakenvrienden. Zij stellen onderzoekers in staat de ziekte beter te doorgronden, op te sporen en te behandelen. 

pexels-pixabay-51947.jpg

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2024

|