Vast is mobiel
Overal bereikbaar met je vaste nummer 

(op je mobiele telefoon)

Triple P - Vast is mobiel pagina - header
herobackground.png

VAST IS MOBIEL

Professionele uitstraling

Of je nu op kantoor, thuis of onderweg belt, met een vast mobiel integratie straal je het vaste nummer uit dat je ook in al je uitingen gebruikt. Zo kom je professioneel over en geniet je toch van de flexibiliteit van je smartphone. Werk locatie-onafhankelijk met je mobiele device als volwaardige communicatie-oplossing en voldoe aan de hoogste beschikbaarheidseisen. De traditionele telefooncentrale is verleden tijd, maar dat gaat zeker niet ten koste van je bereikbaarheid. Oproepen op het vaste nummer komen binnen op het toestel van jouw keuze. Je bepaalt zelf welk nummer de ontvanger ziet als je belt.

shutterstock_1395298541 (1).jpg

De voordelen van vast is mobiel bij Triple P (TP-VIM)

  • Gebruiksvriendelijk
  • Vriendelijk voor de portemonnee
  • Realtime inzicht in beschikbaarheid
  • Grote keuze vrijheid
  • Integratiemogelijkheden
  • Routeringsopties
  • Snel te implementeren 
  • Hardware

Gebruiksvriendelijk
Beheer je zakelijke telefonie-oplossing eenvoudig vanuit je browser. Dat betekent up-to-date software en bedrijfszekerheid. Voer wijzigingen  direct door en schakel eenvoudig tussen vast en mobiel.

Vriendelijk voor de portemonnee
Investeren in verschillende abonnementen is verleden tijd. Je betaalt een maandbedrag per gebruiker en schaalt flexibel op- en af. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Realtime inzicht in beschikbaarheid
Iedereen heeft inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers. Dat maakt doorverbinden  makkelijker en klantvriendelijker.

Grote keuzevrijheid
De op software gebaseerde oplossing is beschikbaar op elk type device, dus ook op de softphone of IP phone. Kies je voor integratie met Microsoft Teams Telefonie dan bel je eenvoudig vanuit Teams. Voeg ook simpel functionaliteiten toe op gebruikers- en bedrijfsniveau.

Integratiemogelijkheden
Integreer TP-VIM met bedrijfssoftware zoals CRM-systemen. Je medewerkers krijgen real-time relevante informatie te zien over een klant die belt.

Routeringsopties
Stel moeiteloos in wie  opneemt als je niet beschikbaar bent. De receptioniste, een collega of het klantcontactcentrum. Met routeringen en belgroepen mis je nooit meer een oproep.

Snel te implementeren
Implementeer TP-VIM razendsnel dankzij efficiënte processen en geautomatiseerde online activatie. Voor vaste telefonie kun je de bestaande internetverbinding gebruiken.

Hardware
Voor een vlekkeloze werking voorzien we ook in hardware . Je hebt een ruime keuze aan smartphones en bureautoestellen, accessoires en uitbreidingsopties voor bijvoorbeeld audioconferenties. Telefonisch overleg was nog nooit zo makkelijk. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Triple P verbetert je bedrijfsresultaten. Wij begrijpen de uitdagingen van jouw business als geen ander. ICT moet in dienst staan van organisaties en niet andersom. Daarom stemmen wij onze veilige en toekomstbestendige ICT-oplossingen af op jouw behoeften, die van je medewerkers en je klanten. Samen realiseren we een professionele uitstraling en verbeteren we jouw klantenservice.

Samen zorgen we voor een betere bereikbaarheid. People Perform best as Partners.
 

Laat je adviseren

Vincent van Eerd vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn

PARTNERS VAST IS MOBIEL

Logo Mitel - Partner Triple P
Logo T-Mobile - Partner Triple P
Logo Audiocodes - Partner Triple P
Logo ReleaseTMS - Partner Triple P
Logo SoftApp - Partner Triple P

ONZE OPLOSSINGEN

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Postadres:  
Postbus 775  
3430 AT Nieuwegein

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2023

|