Microsoft Teams Telefonie
Altijd optimaal samenwerken

Triple P - Microsoft Teams pagina - Header
herobackground.png

MICROSOFT TEAMS TELEFONIE

Afwisselend thuiswerken en op kantoor is de nieuwe norm. Met Microsoft Teams als onderdeel van de moderne werkplek zijn jouw medewerkers optimaal met elkaar verbonden. Het organiseren van een videovergadering, scherm delen, chatten en bestanden uitwisselen in één omgeving maakt op afstand samenwerken eenvoudig. Daar komt nu nog een mogelijkheid bij: bellen met Teams. Daarmee ben je bereikbaar voor collega's en voor relaties, en dat gewoon op je vaste telefoonnummer. 

Natuurlijk kun je er zelf ook mee naar buiten bellen. Triple P voegt hier nog een dimensie aan toe: volledige integratie van je Microsoft Teams omgeving, je telefonieomgeving en je mobiele nummer. Zo werkt onze oplossing als een complete telefooncentrale. Optimaliseer ook de bereikbaarheid van je organisatie en je medewerkers en zorg ervoor dat collega's altijd met het juiste telefoonnummer uitbellen.

Triple P - Microsoft Teams pagina - Voordelen

 De voordelen van Microsoft Teams Telefonie bij Triple P:

  • Sterke integratie-opties: door slimme koppelingen met andere Microsoft Office-producten beschikken jouw medewerkers over alle informatie die ze nodig hebben om samen te werken, in een uniforme omgeving. 
  • Overzichtelijk dashboard: Triple P levert een overzichtelijk live dashboard van al je belverkeer dat native binnen MS Teams functioneert. Je ziet precies wie in gesprek is en wie niet.
  • Hoog privacy- en beveiligingsniveau: Microsoft investeert jaarlijks miljarden euro’s in security en doet dus alles om Teams te beschermen tegen hackers. 
  • Schaalbaar, flexibel en kostenefficiënt: Microsoft Teams is een volwaardige cloud omgeving en dus schaalbaar. Deze flexibiliteit zorgt er onder meer. voor dat je eenvoudig (tijdelijk) extra gebruikers of functionaliteiten kunt toevoegen. Kosten zijn voorspelbaar. 
  • Topkwaliteit: Stemmen klinken kraakhelder. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bij Triple P staan mensen voorop. Wij begrijpen de uitdagingen van jouw organisatie en passen techniek daarop aan. Of je Teams nu wilt implementeren als compleet nieuwe omgeving waarin alle communicatiekanalen en -middelen samenkomen, of dat je Teams wilt integreren in je huidige omgeving, wij helpen je graag. Samen vinden we altijd de beste oplossing om op afstand samenwerken nog makkelijker te maken.

Samen werken aan betere digitale samenwerking 

Laat je adviseren

Fred Doeland vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn

PARTNERS TEAMS

Logo Microsoft - Partner Triple P
Logo Poly - Partner Triple P
Logo Audiocodes - Partner Triple P
Logo Yealink - Partner Triple P
Logo SoftApp - Partner Triple P

ONZE OPLOSSINGEN

BEL OF MAIL  
ONS GERUST. 

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Postadres:  
Postbus 775  
3430 AT Nieuwegein

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2023

|