Microsoft Teams Telefonie
Je complete 

communicatie in één omgeving

Triple P - Microsoft Teams pagina - Header
herobackground.png

MICROSOFT TEAMS TELEFONIE

Eenvoudig bellen met Teams

Door digitalisering krijgt communicatie een nieuwe dimensie. Hybride werken is de norm en daarom is het cruciaal om efficiënt te communiceren met klanten en collega's. Dankzij Microsoft Teams, een integraal onderdeel van de moderne werkplek, werken we effectief samen. De mogelijkheid om te bellen ontbrak echter nog. Met Teams Telefonie integreer je vaste en mobiele telefonie en krijg je volledige connectiviteit.

Microsoft is geen telecomprovider, maar biedt vergelijkbare mogelijkheden in de vorm van een cloudoplossing. Telefonie is een feature van Teams. Kies je voor telefonie in de M365-portal, dan vervalt het beheer van lokale (on-premises) infrastructuren en zijn dure en grote bureautoestellen verleden tijd zijn. Dat bespaart kosten, tijd en ruimte. Met talloze functies ben je bereikbaar op desktop, tablet en mobiel. Kortom: een volwaardige telefooncentrale uit de cloud.

Triple P - Microsoft Teams pagina - Voordelen

 De voordelen van Microsoft Teams Telefonie bij Triple P:

  • Communicatie op één plek
  • Optimaal bereikbaar
  • Kostenbesparend
  • Veilig en betrouwbaar
  • Schaalbaar

Communicatie op één plek
Integreer zakelijke telefonie in Teams en breng alle communicatiekanalen samen in een vertrouwde omgeving. Doordat je overal kunt bellen, chatten en vergaderen verbeter je bedrijfsprestaties.

Optimaal bereikbaar
Bel met één klik, wissel eenvoudig van apparaat krijg inzicht in de beschikbaarheid van collega’s, verbindt efficiënt door en neem deel aan groepsgesprekken binnen en buiten je organisatie.

Kostenbesparend
Je hoeft geen extra hard- en software aan te schaffen en te onderhouden en de kosten zijn voorspelbaar.

Veilig en betrouwbaar
Teams komt uit de cloud en is dus altijd up-to-date als het gaat om veiligheid en biedt optimale beschikbaarheid.

Schaalbaar
Wijzig (tijdelijk) het aantal gebruikers en functionaliteiten dankzij de flexibele omgeving.

Klantcontactcentrum
Omdat je over bijna alle functies van een telefooncentrale beschikt, is bellen met Teams zeer geschikt voor het verbeteren van je klantenservice vanuit het klantcontactcentrum. Denk aan slimme functies voor oproeptranscripties, auto-attendant, wachtrijen en routeringen en het maken van rapportages.

Hoe werkt telefoneren via Microsoft Teams?
Extern bellen via Teams vereist een Office 365 'Phone System' licentie, die standaard in een E5-licentie zit en beschikbaar is als add-on voor E1 en E3. Triple P biedt verschillende opties om telefoneren via Teams mogelijk te maken zoals Calling Plans, Direct Routing of Operator Connect.  Ongeacht de inrichting: voor ondersteuning en beheer kun je terecht bij Triple P.

Hardware
Om het meeste uit Microsoft Teams Phone te halen, leveren we hoogwaardige hardware. Gebruik Microsoft Teams gecertificeerde apparaten zoals bureautoestellen, headsets, videosystemen en luidsprekers en verbeter de audio- en videocommunicatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Triple P verbetert je bedrijfsresultaten. Wij begrijpen de uitdagingen van jouw business als geen ander. ICT moet in dienst staan van organisaties en niet andersom. Daarom stemmen wij onze veilige en toekomstbestendige ICT-oplossingen af op jouw behoeften, die van je medewerkers en je klanten. Het maakt niet uit of je Teams Telefonie implementeert als nieuwe omgeving of als toevoeging aan je bestaande omgeving. Samen maken we communiceren en samenwerken makkelijk.

Samen zorgen we voor een betere bereikbaarheid. People Perform best as Partners.

Laat je adviseren

Fred Doeland vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn

PARTNERS TEAMS

Logo Microsoft - Partner Triple P
Logo Poly - Partner Triple P
Logo Audiocodes - Partner Triple P
Logo Yealink - Partner Triple P
Logo SoftApp - Partner Triple P

ONZE OPLOSSINGEN

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Postadres:  
Postbus 775  
3430 AT Nieuwegein

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2023

|