Vulnerability scan

Verminder risico’s en beperk de kans op downtime tot het minimum 

Triple P - Cybersecurity pagina - alle diensten
herobackground.png

VULNERABILITY SCAN
Sta jij er wel eens bij stil wat de impact is op jouw bedrijfsresultaat als je een dag niet kunt bellen of mailen met klanten? Hoe goed jouw organisatie ook beschermd is tegen cyberdreigingen, cybercriminelen hebben aan het kleinste gaatje in je defensie genoeg om binnen te komen. Ze vinden zelfs gaatjes waar nog niemand weet van heeft. Door regelmatig je complete ICT-infrastructuur te scannen spoort Triple P eventuele beveiligingsfouten op, zodat je dreigingen afslaat en de schade beperkt als er toch een aanval komt.

Het doel van vulnerability scan is om de blootstelling aan risico’s voor jouw organisatie te verkleinen, door zoveel mogelijk beveiligingsproblemen te detecteren en te verhelpen. Dit kan een uitdagende taak zijn, want waar moet je beginnen? Je kunt bovendien het gevoel krijgen dat je aan het dweilen bent met de kraan open omdat cybercriminelen nooit stil zitten en er steeds nieuwe kwetsbaarheden opduiken. 

Hoe werkt 'vulnerability scan' bij Triple P? Ons programma bestaat onder meer uit: 

  • Detectie en identificatie van al je apparaten, software, servers en meer. ICT-omgevingen zijn vaak zó complex dat het overzicht ontbreekt van waar alle onderdelen zich bevinden en hoe ze worden gebruikt; 
  • Kwetsbaarheidsscan. We bepalen het huidige beveiligingsniveau aan de hand van een vastgestelde norm;  
  • Patches: wij voeren de regie over jouw ICT en helpen je computersystemen up-to-date te houden met de meest recente beveiligingsupdates. 

 Een check op veel voorkomende beveiligingsfouten (CVE), gebruiken we om problemen op te sporen. Door regelmatig te scannen krijg je grip op je ICT-omgeving en zie je bijvoorbeeld al snel waar quick-wins zijn te halen. Ook met pentesten brengen we kwetsbaarheden aan het licht. Zo ben je hackers te slim af.  

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Triple P helpt jouw organisatie om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om beveiligingsproblemen te identificeren en op te lossen, voordat ze voor ernstige schade zorgen. Een scan levert vaak honderden kwetsbaarheden op. Je krijgt daar een rapportage van zodat je kunt prioriteren en de juiste acties kunt ondernemen. Het aanpakken van beveiligingsproblemen kun je ook aan ons overlaten, waardoor jouw medewerkers meer tijd hebben om zich met hun kerntaken bezig te houden. Zo maken we samenwerking succesvol.

Samen werken aan een veiligere digitale wereld 

Laat je adviseren

Dave Barneveld vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Postadres:  
Postbus 775  
3430 AT Nieuwegein

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2023

|