Incident Response 

Als je dringend hulp nodig hebt 

Triple P - Cybersecurity pagina - alle diensten
herobackground.png

INCIDENT RESPONSE
Al heb je alle preventieve maatregelen genomen die je maar kunt nemen, dan nog is er een kans dat een hacker toeslaat. In dat geval is het cruciaal dat je snel reageert, want elke seconde telt. De kosten zijn immers enorm als bedrijfsprocessen stilvallen. Met het incident response team van Triple P dat bestaat uit ervaren security-experts en IT-specialisten, ben je zeker van hulp bij het herstel van de digitale veiligheid van jouw organisatie.

Als jouw bedrijf wordt getroffen door een hack is het belangrijk om rust en overzicht te hebben en te weten wie wat moet doen.

Triple P komt voor jou in actie. Onze aanpak: 

  1. We gaan na hoe de aanval is verlopen en welke systemen getroffen zijn.
  2. We blokkeren IP-adressen van aanvallers, zorgen dat kwaadaardige sites die contact met je netwerk proberen te maken worden geweigerd en resetten inloggegevens. Ook isoleren we ransomware of maken we deze onschadelijk.  
  3. We monitoren je netwerk om te zien of kwaadwillenden nog actief zijn.
  4. We doen een pentest om te onderzoeken of er nog andere kwetsbare plekken zijn binnen jouw netwerk, om toekomstig misbruik te voorkomen.
  5. Om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer operationeel te laten zijn, helpen we je met herstellen, zodat je met zo min mogelijk dataverlies verder kunt.  

Als het incident verholpen is, ontvang je een gedetailleerde rapportage. Daardoor weet je precies wat er allemaal gedaan is. Je kunt dit rapport ook gebruiken om aangifte te doen in binnen- en buitenland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Triple P helpt jouw organisatie om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij staan voor je klaar. Onze experts komen direct in actie en ondersteunen je IT- en recoveryteam. Ook helpen we je met het opstellen van een strategie die ervoor zorgt dat je op alles bent voorbereid en dat er duidelijkheid is over verantwoordelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat er altijd een weg is naar herstel en komen we tot de beste prestaties.

Samen werken aan een veiligere digitale wereld 

Laat je adviseren

Dave Barneveld vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Postadres:  
Postbus 775  
3430 AT Nieuwegein

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2023

|