Incident Readiness Assessment

Zeker weten dat je de impact van een hack tot het minimum beperkt 

Triple P - Cybersecurity pagina - alle diensten
herobackground.png

INCIDENT READINESS ASSESSMENT
De samenleving digitaliseert in hoog tempo en dat maakt bedrijven kwetsbaarder voor cyberincidenten. Organisaties investeren in preventieve maatregelen, maar hackers reageren daarop met steeds innovatievere manieren om toch in ICT-systemen binnen te dringen en deze plat te leggen. Heb jij al eens berekend wat het kost als operationele processen stilvallen door een cyberincident? Het geeft rust als je er zeker van bent dat je het maximale doet om inbreuken te voorkomen en dat jouw bedrijf snel kan herstellen. 

Met een Incident Readiness Assessment krijg je een onpartijdige beoordeling van hoe goed jouw organisatie is voorbereid op een hack. Je krijgt onder meer inzicht in:

  • Hoe de bescherming van apparaten, apps, data en gebruikers in jouw organisatie ervoor staan; 
  • Of je snel genoeg kunt detecteren of een kwaadwillende toegang heeft tot je ICT-systemen; 
  • Of je op de juiste manier kunt reageren. 

Deze kennis helpt je om jouw securityniveau te verhogen en prioriteiten te stellen. Welke kwetsbaarheden moeten het eerst worden aangepakt? Goed securitybeleid voorkomt downtime en stagnatie van bedrijfsprocessen. Beperk de kans op financiële schade en aantasting van je imago tot het minimum. Daarnaast doen we er alles aan om te voldoen aan wet- en regelgeving van toezichthoudende instanties, die willen dat je er alles aan doet om cybercriminelen kansloos te laten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Triple P helpt jouw organisatie om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij begrijpen dat er bij een hack al genoeg op je afkomt. Daarom helpen wij jou vooraf hoe je in control blijft en de gevolgen zo veel mogelijk beperkt. Doordat wij beschikken over jarenlange ervaring en actuele kennis van dreigingen, zorgen we ervoor dat je je snel weer kunt focussen op waar het echt om gaat: ondernemen en elke dag bezig zijn met het optimaal bedienen van klanten. Dat maakt samenwerking succesvol.

Samen werken aan een veiligere digitale wereld 

Laat je adviseren

Dave Barneveld vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Postadres:  
Postbus 775  
3430 AT Nieuwegein

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2023

|