Endpoint monitoring 

Snel zien of de apparatuur van je medewerkers veilig is 

Triple P - Cybersecurity pagina - alle diensten
herobackground.png

ENDPOINT MONITORING
Zien wat er op je netwerk gebeurt, dat is dé sleutel om optimaal beveiligd te zijn tegen cybercrime. Maar in het hybride tijdperk zijn bedrijfslaptops en -telefoons ook regelmatig in gebruik zonder dat ze met jouw bedrijfsnetwerk zijn verbonden. Een groot securityrisico, want wat als apparaten geïnfecteerd raken door contact met een onbetrouwbaar wifi-netwerk? Als er ongemerkt een virus wordt geüpload devices alsnog op je netwerk komen? Triple P voorkomt dit soort problemen met endpoint monitoring.

Digitale dreigingen detecteren, erop reageren en problemen verhelpen op elk apparaat. Dat is in een notendop wat Triple P met endpoint monitoring (een onderdeel van SIEM) voor je doet. 

Andere voordelen:

  • Monitoring gaat ook door als er geen verbinding is met internet;
  • Ziet ook of verbonden apparaten veilig zijn;
  • Beter inzicht in de securitystatus van endpoints, zodat je problemen kunt verhelpen en weet wanneer vervanging aan de orde is.

In een complex en onoverzichtelijk ICT-landschap met veel endpoints op verschillende locaties, bespaart het monitoren van apparaten jouw medewerkers veel tijd. Zij kunnen zich beter focussen op kerntaken. Wij acteren direct. Met endpoint monitoring verhoog je dus de cyberweerbaarheid van je organisatie. Je komt dreigingen eerder op het spoor en speelt er beter op in.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Triple P helpt jouw organisatie om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij begrijpen wat jij nodig hebt om de digitale veiligheid te vergroten. Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring op het gebied van endpoint management en vinden samen met jou de best passende oplossing.  

Samen werken aan een veiligere digitale wereld 

Laat je adviseren

Dave Barneveld vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Postadres:  
Postbus 775  
3430 AT Nieuwegein

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2023

|