Cybersecurity
Informatiebeveiliging die bij jouw organisatie past.

Triple P - Cybersecurity 1.jpg
herobackground.png

WIJ MANAGEN JOUW CYBERRISICO

De afhankelijkheid van ICT maakt organisaties kwetsbaar voor misbruik en uitval. Sinds alles en iedereen verbonden is, is de dreiging groter dan ooit. Het aantal aanvallen op Nederlandse bedrijven blijft stijgen. Dus het is niet de vraag óf je wordt gehackt, maar wanneer. Je collega’s kunnen onbewust ook een groot risico vormen. Incidenten brengen ernstige gevolgen met zich mee zoals financiële of imagoschade. Heb je al eens berekend wat het je kost als je organisatie één dag niet operationeel is? Laat staan enkele weken? 

We kunnen je achterlaten met onze onderzoeksbevindingen, maar gaan voor het beste resultaat liever verder dan dat. Indien gewenst nemen we de regie om jouw digitale omgeving optimaal te beschermen binnen het budget dat jij beschikbaar hebt. We realiseren een zo’n groot mogelijke impact door (op afstand) te fungeren als consultant of cybersecurity-afdeling. Of met andere woorden: CyberSecurity-as-a-Service (CSaaS). Je kunt onze diensten ook los afnemen. 

Triple P - Cybersecurity pagina - alle diensten

Security Operations Center
Met ons eigen Security Operations Center (SOC) in Nieuwegein – met Nederlands sprekend personeel – onderscheiden wij ons. Hier monitoren en analyseren wij de digitale omgevingen van onze klanten en reageren we proactief op (potentiële) dreigingen. Dit stelt ons in staat om snel en effectief te reageren op beveiligingsincidenten en onze klanten te beschermen tegen cybercriminaliteit.

Informatiebeveiliging: waar moet je beginnen?
Een Pentest (in combinatie met een Vulnerability Scan) is een mogelijke eerste stap naar optimale beveiliging. Lukt het onze ethical hackers binnen de afgesproken kader binnen te komen? En tot welke systemen en data hebben zij dan toegang? Zie het als een nulmeting die je laat zien waar je staat en waar je aan moet werken.

Vormen jouw medewerkers een risico doordat ze wellicht vatbaar zijn voor misbruik van hun vertrouwen of doordat ze mogelijk onveilige websites bezoeken, dan is bewustwording belangrijk. Hiervoor geven wij Cyber Awareness Trainingen. 

Zijn er signalen dat hackers toegang proberen te krijgen of al data wegsluizen, dan is Cybersecurity Monitoring de juiste vervolgstap om mogelijke beveiligingsdreigingen en incidenten te detecteren en te voorkomen.

Kom je toch voor onaangename verrassingen te staan, kun je dan snel en adequaat reageren? Met ons Cyber Incident Readiness Assessment ben je op alle scenario’s voorbereid. In een Incident Response Plan leggen we vast welke medewerkers waar verantwoordelijk voor zijn en wanneer je ons moet inschakelen. 

Het mkb verdient dezelfde beveiliging 
‘’Wij zijn niet interessant genoeg voor hackers.’’ is een gevaarlijke aanname. Ben je afhankelijk van ICT, dan ben je per definitie een aantrekkelijk doelwit. Het mkb is een makkelijke prooi omdat organisaties in deze sector vaak een beperkt budget hebben en de middelen ontberen om zich te wapenen.

Cybercriminelen zoeken met slimme technieken op grote schaal naar kwetsbaarheden. Ondanks dat het mkb 99% van onze economie betreft, gaat de aandacht vaak uit naar multinationals, overheidsinstellingen en grote incidenten. Omdat wij bij Triple P vinden dat het mkb dezelfde beveiliging en aandacht verdient, bieden wij betaalbare en toegankelijke diensten die een hoog niveau van bescherming bieden. Wij begrijpen de security-uitdagen van het mkb als geen ander.

Slachtoffer van cybercrime? Bel nu!
Hackers bedenken voortdurend nieuwe manieren om bij bedrijfsgevoelige informatie te komen en systemen plat te leggen. Heeft jouw bedrijf dringend hulp nodig? De ervaren security specialisten van ons Incident Response Team staan voor je klaar om de digitale veiligheid te herstellen, ICT-infrastructuren operationeel te maken en de schade te beperken. Let op: meld een datalek binnen 72 uur, anders riskeer je boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bij Triple P begrijpen wij dat iedere organisatie unieke uitdagingen heeft op het gebied van cybersecurity. Daarom zijn onze oplossingen afgestemd op de behoeften van jouw organisatie en het budget. Onze expertise sluit naadloos aan op de uitdagingen van de hedendaagse IT-wereld en onze specialisten beheersen de laatste technieken om jouw bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Samen versterken we jouw cyberweerbaarheid. People Perform best as Partners. 

Laat je adviseren

Gertjan Groen vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn

ONZE OPLOSSINGEN

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2024

|