Triple P

Nieuws

Blijf op de hoogte.

Op deze pagina vind u het meest relevante nieuws, oplossingen, trends, onderzoeken, analyses, opinies en meer.

14-06-2022

Triple P en Digital Investigation geven gastlessen aan ICT-studenten van MBO College Hilversum

Triple P en Digital Investigation (a Triple P company) zijn door MBO College Hilversum (onderdeel van het ROC van Amsterdam) gevraagd om gastlessen te verzorgen voor ICT-studenten. Vanaf de start van het eerste semester in maart dit jaar kropen medewerkers van beide bedrijven in de rol van gastdocent. Het doel is om studenten optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Inmiddels is het derde semester gestart en streven beide partijen naar een langdurig partnerschap.

Lees meer

11-05-2022

Triple P behaalt hoogste partnerstatus Mitel

Triple P mag zich platinum partner van Mitel noemen. Uit handen van Rene Hochstenbach (Mitel Benelux) en Niels van den Berg (BusinessCom BV) ontvingen  Henk van Rijswijk en Fred Doeland vanmorgen een 'certificate of partnership'. De hoogste partnerstatus symboliseert de intensieve strategische samenwerking. Met producten en oplossingen van Mitel ondersteunt Triple P organisaties op het gebied van zakelijke telefonie, cloudoplossingen en alles voor het klantcontactcentrum.

Lees meer

20-04-2022

Triple P voorziet Thuiszorg Het Friese Land van een werkplek voor de toekomst

Triple P heeft de digitale werkplek van Thuiszorg Het Friese Land (THFL) vernieuwd. Hiermee is de bestaande samenwerking verder uitgebreid. Het project – dat gekenmerkt wordt door een ‘by the book-aanpak’ en een hoge mate van samenwerking – is inmiddels opgeleverd. Het resultaat? Een gebruiksvriendelijke digitale werkplek die voldoet aan de wensen van THFL en haar medewerkers.

Lees meer

13-12-2021

Let op: Golf aan aanvallen met gijzelsoftware dreigt door lek Log4j. Wat betekent dit voor uw organisatie?

Er is een beveiligingslek aangetroffen in de veelgebruikte opensource Apache Log4j 2-tool, die wordt gebruikt voor het loggen van Java-applicaties. De software is zeer breed in gebruik bij organisaties over de hele wereld en dient voor onder andere clouddiensten en enterprise-apps. Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) waarschuwt voor exploitcode en misbruik op korte termijn.

Lees meer

Incident response data prottection