Triple P

Diensten

People Perform best as Partners.

Al ruim dertig jaar helpen wij onze partners met oplossingen voor veilig (samen)werken en communiceren. De wensen van de eindgebruikers, het gebruiksgemak en het rendement staan centraal bij het implementeren van onze oplossingen. Een goede begeleiding is vanzelfsprekend van groot belang bij het behalen van het optimale resultaat. Wij kunnen u ondersteunen bij de inrichting en het gebruik van de oplossing, maar zijn op ons best als wij de volledige regie nemen bij migraties en wijzigingen in uw IT-omgeving.

AdviesOplossingen

 

Consultancy

Aan de hand van de organisatiedoelen en een inventarisatie van de huidige situatie adviseren wij over één of meerdere oplossingen en/of migraties. Ons uitgangspunt is dat de eindgebruikers met hun manier van werken in staat worden gesteld om de doelstellingen te behalen.

 

Projectbegeleiding

Wij begeleiden u vanaf de gemaakte keuzes tot en met het gebruik van de oplossing én daarna. Op basis van de gewenste resultaten definiëren we de projectscope. Wij verzorgen het project- en adoptieplan, de communicatie- en escalatie-afspraken en de overdracht gedurende de exploitatiefase.

 

Beheer

De technische toepassing is enkel het middel. De doelstellingen worden behaald door correct gebruik. Daarom focussen we ons op een gebruiksvriendelijke inrichting. En omdat doelstellingen wijzigen, communicatiekanalen verschuiven en verloop plaatsvindt, vindt er regelmatig toetsing plaats.

 

Regie

Organisaties worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd op het moment dat processen stagneren. Dit vraagt om regie en die nemen wij. Als een systeem (van een andere partij) een probleem veroorzaakt, onderzoeken wij de bron. We nemen de leiding tot het proces weer operationeel is.

 

Adoptie

In de praktijk blijken werknemers of klanten niet zo digitaal vaardig te zijn als gedacht. De mens is een vaak onderschatte factor in een digitale transformatie. Voor een geslaagde adoptie is de juiste begeleiding noodzakelijk. Om deze reden hebben wij het 'IT Adoptie en Productiviteit programma', dat zorgt voor een zachte landing van nieuwe technologie in uw organisatie.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust zelf contact met ons op of laat uw gegevens achter. Één van onze specialisten neemt graag vrijblijvend alle mogelijkheden met u door.

sales@triple-p.nl

+31 (0)88 033 2500