Zakelijk bellen met Microsoft Teams Telefonie: ken jij deze voordelen al?

Triple P - Klantcontactcentrum pagina - Voordelen
herobackground.png
Home > Kennisbank >

Zakelijk bellen met Microsoft Teams Telefonie: ken jij deze voordelen al?

Zakelijk bellen met Microsoft Teams Telefonie: ken jij deze voordelen al?

Nu hybride werken de norm is, willen we thuis en onderweg net zo kunnen werken als op kantoor. Onze manier van communiceren is totaal veranderd. De meeste organisaties gebruiken nu Microsoft Teams. Online vergaderen, scherm delen, chatten en samen aan bestanden werken is daarmee heel eenvoudig. Voeg je er bellen aan toe, dan haal je er nog meer uit. In deze blog leggen we je de voordelen uit van bellen met Microsoft Teams.

Microsoft Teams groeit razendsnel. Een paar jaar geleden waren er wereldwijd 20 miljoen gebruikers, inmiddels zijn het er meer dan 270 miljoen. Dat komt doordat Teams flexibel is en kostenefficiënt door het schaalbare karakter. Je voegt eenvoudig gebruikers, functionaliteiten en rechten toe, passend bij de wensen van je collega’s en bij de richtlijnen van jouw organisatie. Bellen via Teams maakt het plaatje compleet: 

1. Bel ‘anytime, anyplace, met any device’

Bellen met Microsoft Teams betekent dat je afscheid neemt van de vaste telefoon op het bureau. Voortaan bel je plaatsonafhankelijk, met elk met internet verbonden apparaat: een smartphone, een laptop, tablet of desktop. Je neemt bestaande nummers mee en bent via Teams bereikbaar voor collega’s en relaties, op het vaste bedrijfsnummer. Dat komt wel zo professioneel over. Natuurlijk kun je ook bellen met dit nummer.

2. Slimme functies verhogen klanttevredenheid

Eén keer inloggen volstaat om over allerlei slimme features te beschikken. Stel eenvoudig in wie inkomende oproepen voor je opneemt als je er even niet bent. Zie wie beschikbaar is om een oproep aan te nemen. Wachttijden nemen af en de klantbeleving verbetert.

3. Veel gemak

Met Microsoft Teams Calling switch je snel. Als je met een collega werkt aan een presentatie hoef je niet eerst nog apart je telefonie-app te openen om te bellen of om een videocall met anderen te beginnen. Even eenvoudig kies je of je met je zakelijke nummer, je eigen (privé)nummer of een groepsnummer belt.

4. Klaar voor koppelingen en integraties

Teams werkt goed samen met andere Microsoft-oplossingen waar jouw medewerkers al aan gewend zijn. Denk aan PowerPoint, Excel of Outlook. Je hoeft echter niet bang te zijn voor een vendor lock-in, want Teams werkt ook prima samen met andere systemen of toepassingen die onderdeel zijn van jouw moderne werkplek, zoals je CRM.

5. Hoog securityniveau

Teams kent van huis uit al een hoog privacy- en beveiligingsniveau van de werkplek. Microsoft investeert jaarlijks miljarden euro’s in security. Daarnaast werkt Microsoft continu aan verbetering, waardoor jij altijd over de laatste functionaliteiten en updates beschikt.

Triple gaat verder voor jouw bedrijfsresultaat

Triple P heeft veel kennis en ervaring met Microsoft Teams en kan jou zodoende als geen ander adviseren over bellen met Teams. Wij kunnen de oplossing helemaal inrichten naar de wensen van jouw organisatie. Denk aan integratie met WhatsApp for Business of het toevoegen van specifieke functionaliteiten die niet al standaard onderdeel zijn van Teams. Je kunt Microsoft Teams op die manier gebruiken als volwaardige telefooncentrale, waarbij jouw medewerkers altijd over alle informatie beschikken die ze nodig hebben, in een uniforme omgeving. Zo vergroot je de bereikbaarheid van je organisatie en je medewerkers. Dit heeft direct impact op jouw bedrijfsresultaat.

Microsoft Teams neem je af als dienst. Dat betekent dat je alleen betaalt voor gebruik, je kosten zijn voorspelbaar. Je kunt Teams ook combineren met onze Networking Security Monitoring. Je tilt de beveiliging van jouw data daarmee naar een nóg hoger niveau en verkleint de kans op een hack. 

Wil je meer weten over hoe jij met Microsoft Teams Telefonie je bedrijfsresultaat kunt verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op. Met elkaar maken we communiceren en samenwerken makkelijk. People Perform best as Partners.

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Postadres:  
Postbus 775  
3430 AT Nieuwegein

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2023

|