Triple P en Koninklijke Kentalis breiden samenwerking uit op het gebied van telefonie

Triple P - Kentalis.jpeg
herobackground.png
Home > Kennisbank >

Triple P en Koninklijke Kentalis breiden samenwerking uit op het gebied van telefonie

Triple P en Koninklijke Kentalis breiden samenwerking uit op het gebied van telefonie

Nieuwegein, Utrecht, 17 januari 2023 – Triple P en Koninklijke Kentalis hebben eind december handtekeningen gezet onder het contract voor het beheer van de mobiele telefonie. Hiermee is de reeds bestaande samenwerking tussen beide partijen uitgebreid. Het doel van de overeenkomst is het volledig ontzorgen van medewerkers op het gebied van mobiele telefonie. 

Kentalis is een landelijk opererende organisatie die mensen ondersteunt die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Kentalis vindt het belangrijk dat zij kunnen communiceren, begrepen worden en kunnen participeren aan de samenleving. Daarom bieden zij onderzoek, diagnostiek, zorg, speciaal onderwijs en ambulante begeleiding bij reguliere scholen en werkbegeleiding. De bijna 5.000 betrokken professionals doen er alles aan om te zorgen dat leerlingen en cliënten met zelfvertrouwen mee kunnen doen aan de samenleving. 

Mobiel werken is de afgelopen jaren bij Kentalis sterk toegenomen en de operationele bedrijfsprocessen zijn mede afhankelijk van gebruiksvriendelijke en goed werkende mobiele telefoons. Kentalis heeft daarom de behoefte om het beheerniveau te verhogen. Dit moet leiden tot beter geconfigureerde apparaten, die naast veiliger voor gebruik ook zorgen voor een hogere zelfredzaamheid van de eindgebruikers en kortere onderbrekingen bij defecten of vervangingen. 

Maarten Roos, servicemanager van Triple P: ‘’Wij zijn verheugd dat wij Kentalis – naast beheer van de vaste telefonie – ook mogen ondersteunen met het mobiele telefoniebeheer. Wij verzorgen het beheer van de mobiele vloot van uitgifte tot recycling, op een manier dat Kentalis minimale inspanning hoeft te leveren. Het ontzorgen van de medewerkers staat voorop. Wij vinden het enorm eervol om zo ook een bijdrage te mogen leveren aan het realiseren van de maatschappelijke doelstellingen van Kentalis.’’ Het implementatieproject – dat gekenmerkt wordt door een hoge mate van samenwerking – is reeds opgestart. Triple P is sinds 2010 trusted partner van Koninklijke Kentalis. 

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2024

|