Storage-oplossingen van HPE voor het mkb

Storage-oplossingen van HPE voor het mkb
herobackground.png
Home > Kennisbank >

Storage-oplossingen van HPE voor het mkb

Triple P & Hewlett Packard Enterprise: Small Business Solutions voor shared storage

De hoeveelheid data groeit exponentieel. Niet alleen grote bedrijven, maar ook kleine- tot middelgrote bedrijven (mkb) hebben te maken met veel data. Dit biedt mogelijkheden, maar zorgt ook voor de nodige uitdagingen. Denk alleen al aan het op orde brengen van de data-kwaliteit en het inrichten van dashboards. De grootste uitdaging zit hem echter in het beheren en opslaan van data, die vanuit verschillende bronnen binnenkomt.

Het opslaan van data en het toegankelijk maken van gegevens voor werknemers kan een negatieve invloed hebben op de efficiëntie van uw IT-omgeving. Als business partner adviseren wij over het gebruik van betrouwbare HPE oplossingen die hierop inspelen. Uiteraard kunnen wij ook de implementatie van deze oplossingen voor u verzorgen.

Indien u te maken heeft met torenhoge storagekosten of ontevreden medewerkers/klanten die klagen over trage systemen of problemen hebben met de beschikbaarheid, dan is het tijd om een server upgrade te overwegen of een externe shared storage toe te voegen. Hiermee breidt u uw storagecapaciteit uit zonder extra servers aan te schaffen. En via een failover bent u gegarandeerd van een hoge beschikbaarheid en redundantie.

HPE Small Business Solutions biedt keuze uit verschillende server- en storageconfiguraties, rekening houdend met de kosten voor file serving en back-up storage én de beschikbaarheid van storage voor virtuele machines en -databases. Hiermee kunt u altijd de juiste functies voor de juiste prijs kiezen. Zo zijn er onder andere betaalbare oplossingen voor bedrijven die:

  • Grote hoeveelheden back-ups op een lokale schijf moeten bewaren.
  • Redundante servers nodig hebben om te voldoen aan back-up doelstellingen.
  • Meer geheugen en betere prestaties verlangen die geschikt zijn voor database serving en storage met een hoge beschikbaarheid.
  • Storage oplossingen zoeken voor virtualisaties met een hoge beschikbaarheid.

Hoe zit het dan met de veiligheid? Daar hoeft u zich niet druk om te maken. Dankzij ingebouwde beveiligingsfuncties zijn de servers beschermt tegen aanvallen en wordt downtime vermindert. Hierdoor worden de servers van HPE als de meest veilige servers ter wereld gezien.

En dankzij geautomatiseerde intelligentie is er minder tijd en kennis nodig voor de implementatie en het beheer. Dit omvat onder meer de HPE Rapid Setup, een eenvoudige installatiewizard die begeleiding biedt ten behoeve van een kortere installatietijd en de kans op fouten verkleint.

Daarnaast kan Triple P met Network/Cloud Security Monitoring toezicht houden op datastromen en uw ICT-infrastructuur nog beter beveiligen tegen cyberincidenten.

Wilt u meer weten over de storage-oplossingen (Small Business Solutions) van Hewlett Packard Enterprise? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter. Eén van onze specialisten neemt graag vrijblijvend alle mogelijkheden met u door.

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2024

|