Digital Investigation gaat door onder de naam van Triple P Cyber Security

Triple P - Cybersecurity pagina - alle diensten
herobackground.png
Home > Kennisbank >

Digital Investigation gaat door onder de naam van Triple P Cyber Security

Digital Investigation gaat door onder de naam van Triple P Cyber Security

Nieuwegein, 5 januari 2023 – Triple P Nederland BV heeft bekendgemaakt dat Digital Investigation (a Triple P company) door gaat onder de naam Triple P Cyber Security. Het Nederlandse cybersecurity bedrijf werd in 2019 overgenomen door de ICT-dienstverlener, maar opereerde in eerste instantie onder haar eigen naam. 

Jeroen Menheere, general manager, geeft aan dat het besluit tot stand is gekomen vanuit strategische en praktische beweegredenen. ‘’In 2019 hebben we ons bewust versterkt op het gebied van digitale veiligheid om zo onze managed services dienstverlening te complementeren. Sinds de overname is het dienstenaanbod naar onze klanten sterker en completer geworden, en erkennen en waarderen zij ons nog meer als trusted partner. Cyberdreigingen zijn groter dan ooit. Gelukkig zien steeds meer organisaties in dat investeren in digitale weerbaarheid één van de topprioriteiten is, omdat bedrijfsprocessen afhankelijk zijn van het goed functioneren van ICT-infrastructuren.’’

Daarnaast is opereren onder één vlag praktischer. ‘’Vanaf het begin zit het Security Operation Center (SOC) bij ons in het pand in Nieuwegein en zijn de afdelingen zodanig geïntegreerd, dat onze klanten op een efficiënte manier worden bediend. Bij ICT-escalaties zijn reactiesnelheid en adequaat handelen cruciaal. Dan is één aanspreekpunt effectiever.

Omdat Digital Investigation een gevestigde naam is in de markt, hebben we er in eerste instantie voor gekozen om de naam te behouden. Nu we ons focussen op een breder portfolio van cybersecurity, namelijk preventie, detectie én reactie, en niet meer specifiek op bedrijfsrecherche en digitaal forensisch onderzoek, vinden wij dit een logische stap. Het moment was aangebroken om de cybersecurity diensten prominenter te koppelen aan de naamsbekendheid van Triple P.

BEL OF MAIL
ONS GERUST.

Jij hebt vragen, wij hebben de antwoorden. Wij zijn er om je te helpen.

formbackground.png
Triple P - Logo2

Contact

Nevelgaarde 60  
3436 ZZ Nieuwegein  
 
T: +31 (0)88 033 2500  
E: info@triple-p.nl  

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

ISO-Certificeringen

InformationSecuritySys_ISOIEC27001 wit.png
QualitySystCert_ISO9001 wit.png

Copyright Triple P - 2024

|