Triple P

Communication

Communicatie wordt steeds belangrijker en bovendien complexer door de vele communicatiekanalen en apparaten. Een mogelijkheid voor goede communicatie ontstaat bij een goede organisatorische- en persoonlijke bereikbaarheid. Zo vraagt de maatschappij communicatiemogelijkheden op elk moment van de dag, via een communicatiekanaal naar voorkeur. Tegelijkertijd verwachten medewerkers communicatiemiddelen en apparaten te kunnen gebruiken die zij prefereren.

We bieden meerdere (cloud-) oplossingen, van volledig in de cloud tot on-premises en van hosted tot managed. Alles om jouw communicatiebehoefte goed op te kunnen inrichten. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben de expertise om te zorgen dat de toepassingen voor synergie kunnen zorgen.

Colluni

Met Colluni kies je voor de perfecte basis voor jouw UC&C-omgeving. Met ons eigen platform, genaamd Colluni, verzorgen we diensten die jouw organisatie en medewerkers in staat stellen het maximale er uit te halen. Het platform is modulair, biedt diverse toepassingen, integraties en functionaliteiten en daarom in staat ideaal aan te sluiten bij de wensen en eisen van jouw organisatie. Dus of je voorkeur hebt voor bijvoorbeeld Mitel, Cisco of Teams en dat hybrid of volledig in de cloud wilt, wij leveren de dienst precies zoals jij het wilt.

Meer info

Mobiel werken

Private cloud

Een specifieke omgeving uitsluitend voor jouw organisatie. Er kan afgeweken worden van de standaardinrichting om zo jouw organisatie een voordeel te geven. Een private cloud is veilig, schaalbaar en efficiƫnt. Geleverd uit onze eigen datacenters en als dienst, zo kan jouw organisatie zich focussen op de kerntaken.

Lees verder

Public cloud

Met een public cloud kies je voor een cloud omgeving waar wij een gedeelte beschikbaar stellen in onze datacenters. Voordelen van een omgeving in een public cloud zijn onder andere een hoge beschikbaarheid, schaalbaarheid en altijd up-to-date software.

Lees verder

GT Connect

Nu GT Connect voor veel organisaties in de publieke sector geen adequate en concrete oplossing meer biedt moeten zij onverwachts hun huidige communicatie/telefonie-omgeving langer in stand houden met alle gevolgen en potentiƫle risico's van dien. Een veelgestelde vraag is dan ook; hoe nu verder? Triple P biedt meerdere oplossingen ter ondersteuning.

Lees verder

Oplossing voor GT Connect door Triple p

Blogs.