Triple P

Colluni

Op zoek naar een flexibel platform voor jouw Unified Communication & Collaboration (UC&C)-omgeving? Ons platform voorziet in communication en collaboration-oplossingen met eindeloos veel keuzemogelijkheden. Het platform is modulair, biedt diverse toepassingen, integraties en functionaliteiten en is daarom in staat ideaal aan te sluiten bij de wensen en eisen van jouw organisatie.

Zo zorgen wij voor de techniek en de dienst en kan jouw organisatie profiteren van de functionaliteiten. Zo stel je medewerkers in staat zo optimaal mogelijk te renderen met de meest recente, digitale mogelijkheden.

Met onze diensten op het platform kunnen we bijvoorbeeld UC&C-omgevingen:

  • hybride of volledig in de cloud leveren;
  • met Mitel, Cisco en/of Microsoft Teams leveren;
  • dedicated maken, specifiek ingericht voor jouw organisatie;
  • zowel leveren in een private als public cloud;
  • afrekenen naar gebruik door onze vastgestelde profielen, zo betaal je nooit teveel.

COMMUNICATION

Mobile workplace

PERSOONLIJKE
BEREIKBAARHEID

Moderne communicatie is niet alleen meer beperkt tot kantoor of thuis; het hybride werken heeft zijn entree gemaakt en is “here to stay”. Met Colluni zorgt Triple P voor uitmuntende bereikbaarheid, zowel organisatorisch als persoonlijk. Altijd en overal. Dus of medewerkers nu bereikbaar willen zijn vanaf hun mobiel, softphone of vaste telefoon, Triple P zorgt dat het allemaal mogelijk wordt.

ORGANISATORISCHE
BEREIKBAARHEID

De manier waarop organisatorische bereikbaarheid moet worden georganiseerd is aan hevige verandering onderhevig. Traditioneel gezien is dat telefonisch en/of per mail, maar met de huidige digitale veranderingen stellen ook klanten, burgers en medewerkers andere eisen aan de manier waarop ze met de organisatie in contact willen treden. Met Colluni behoort ook de integratie van bijvoorbeeld WhatsApp of chat tot de mogelijkheden. Zo is het klantcontactcenter altijd voorbereid op meerdere contactmogelijkheden.

Contact center

COLLABORATION

 

MITEL, CISCO ÉN TEAMS?

Op ons modulaire platform is integratie van zowel Mitel als Cisco mogelijk, zowel voor communicatie- als collaboration oplossingen. Zo blijf je altijd werken met jouw vertrouwde systeem. Wil je ook Microsoft Teams toegevoegd hebben als collaboration tool? Geen probleem voor ons.

Afbeelding van een vrouw achter haar laptop die met haar collega's in een online meeting zit

LOKAAL, VOORSPELBAAR & BETROUWBAAR

Met Colluni kies je voor:

  • Voorspelbare financiën. Dit geldt voor zowel het implementatieproject als de maandelijkse abonnementen.
  • Hoge beschikbaarheid.
  • Datacenters op Nederlands grondgebied.
  • Keuzevrijheid over wat Triple P verzorgt en wat jouw organisatie zelf wilt doen.
  • Regelmatige updates.

Hybrid of cloud

Colluni kent diverse verschijningsvormen. Dus of je nu alles volledig in de cloud wilt of er toch voor kiest om een gedeelte on premise te houden en er een hybrid cloud van te maken, met Colluni kan het allemaal. Zo kunnen we bijvoorbeeld collaboration voorzien vanuit de cloud en dat koppelen aan jouw lokale klantcontactcenter.

Altijd een profiel op maat

Heeft je organisatie tijdelijk meer of minder drukte te verwerken en wil je op- of afschalen? Geen probleem! Verschillende wensen? We hebben meerdere profielen, zodat er altijd een geschikt profiel is. Je betaalt per werknemer, zo ben je er altijd zeker van dat je niet teveel betaalt. Heb je tijdelijk meer of minder capaciteit nodig? Ook dat kunnen we direct regelen.

Al overtuigd? Er is nog veel meer!

We vertellen je graag over alle mogelijkheden en hoe we hiermee jouw organisatie kunnen helpen nog verder te komen. Vul naastgelegen formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever direct contact?

Neem contact op met Greg:
Greg l'Ami
Glami@triple-p.nl
Tel: 06 558 331 93