Triple P

Collaboration

Samenwerken om tot succes te komen is niets nieuws, maar de manier waar op we samenwerken is dat wel. Altijd en overal met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. Door slimme oplossingen als bijvoorbeeld Microsoft Teams, Cisco Webex Teams of Mitel MiCollab werk je waar en wanneer je wilt. Deel bijvoorbeeld bestanden, vergader via videogesprekken op afstand en doe dat op het apparaat van jouw voorkeur.

Synergy starts at communication & collaboration
Benieuwd hoe je synergie creëert en communication- en collaboration-oplossingen optimaal combineert? Bij Triple P creëren we graag synergie en daarom hebben we de ideale combinaties tussen communication en collaboration samengesteld. Zo zorg jij voor het beste bedrijfsresultaat.

Collaboration & integration

Bij de implementatie van communicatie- en collaboration tools is integratie een belangrijk vraagstuk. Een losstaande communicatieoplossing is daarmee nog niet voldoende. Triple P ondersteunt ook de integratie van de oplossing met de bestaande werkplek infrastructuur van de klant. We kennen hierin meerdere niveaus, waaronder:

  • Samenwerkingstools
  • Content
  • Proces integratie / workflows
  • Identity en Access Management (IAM)

Denk hierbij bijvoorbeeld aan integratie met Microsoft Office of Teams, of een combinatie met een migratie van on-premise exchange van Office365. Ook een integratie met Google Workspace is hier een voorbeeld van. Triple P heeft daarnaast ervaring met koppelingen van onderliggende filestructuur als Sharepoint of Dropbox. Ook Identity en Access Management-oplossingen, zoals Azure AD en OKTA, zijn veelal benodigd voor een complete gebruikerservaring van collaboration- en communication tools.

Benieuwd geworden?

Triple P heeft ervaring met het implementeren van Microsoft Teams, Cisco WebEx en Mitel MiCollab. Hieronder vind je meer informatie betreffende die collaboration tools.

Microsoft Teams

Teams is een communicatie- en samenwerkingsoplossing van Microsoft. Met Microsoft Teams werk je altijd en overal samen met collega's of andere partners. Werk samen aan projecten, organiseer een meeting of gebruik de chatmogelijkheid om samen succesvol te zijn.

Lees verder

Cisco WebEx

Met Cisco WebEx heb je een oplossing voor meerdere collaboration tools. Werk gemakkelijk vanaf elke locatie, door bijvoorbeeld te vergaderen op afstand, het organiseren van videomeetings en het gebruik van chat. Bovendien kent Cisco sterke integratiemogelijkheden met telefonie.

Lees verder

Mitel MiCollab

Met Mitel MiCollab beschik je over alles om te kunnen communiceren en samen te kunnen werken. Mitel heeft samenwerking, conferencing en messaging in één oplossing en biedt bovendien dedicated hardware aan. Werk waar en wanneer het jou uitkomt.

Lees verder

Neem contact op

Wil je meer weten over de implementatie van een collaboration-tool? We vertellen je er graag meer over. Vul naastgelegen formulier in of bel met Greg l'Ami, die vertelt je er graag meer over op: 06 558 331 93

Blogs.